10 hetes program

A munkám és a magánéletem során elképesztően sok olyan embert látok, akiknek az élete nincs a helyén. Olyan életet élnek, olyan helyzetben vannak, mely szinte semennyire sem a sajátjuk, s semennyire sem támogatja őket a céljaik elérésében.

Sokan ki akarnak lépni a komfortzónájukból, hogy megváltozzon az életük végre, miközben nem veszik észre, hogy az az élet, amit élnek, semennyire sem olyan, mely számukra kényelmes és biztonságos lenne.

Állandóan kívül vannak azon az állapoton, ami nekik komfortos lenne, s pont ezért nem tudnak regenerálódni, élettelivé válni, s változtatni az életükön.

Ennek az egyik legjellegzetesebb tünete, hogy nem érzik jól magukat a bőrükbe. Főleg akkor, amikor elkezdik magukat rosszá tenni azért, mert nem képesek elérni a céljaikat. Miközben másoknak ez játszi könnyedséggel megy, már-már kisujjból.

Megszerezni újra egy kisgyerek nyitottságát a legjobb módszerek egyike az életünk jobbá tételéhez.

Mi a megoldás?

Ami nem működik, vagy nem megfelelően működik, azt ne erőltessük. Inkább találjuk meg közösen azt a megközelítési módot, ami neked működik. Nem csak úgy általában, hanem ami ténylegesen és tartósan kimozdít a gödörből.

Ez az én legnagyobb titkom, amivel nagyon rövid idő alatt eredményeket szoktam elérni:

 1. Első lépésként megtanulsz minőségileg és tudatosan kapcsolódni az életedhez, a világodhoz;
 2. Majd ránézünk azon automatizmusaidra, amivel korábban kapcsolódtál másokhoz;
 3. Megnézzük azt is, mik voltak azon állapotaid és reakcióid, ami ebben megakadályoztak;
 4. Lépésről lépésre arra is rálátsz majd, milyen élet az, ami ténylegesen támogató számodra;
 5. Miként lehet ezt átformálni és élhetővé alakítani;
 6. S ezek ismeretében hogyan lehet jobb a munkád, a pénzügyi helyzeted, a partnerkapcsolatod és az életminőséged.

Nem szoktam nagy lépésekben haladni, mert a tapasztalatom szerint az hosszabb távon nem működik. Mindig csak a következő lépésre figyelek, s néha ellenőrzöm, hogy abba az irányba haladunk-e, aminek a megvalósítására megkértek.

A fenti 6 témakör több mint 100 eleme pont akkora, melynek elsajátítása egy konzultációt igényel. A több, mint 100 lehetséges témakőr olyan, mint egy svédasztal. Nem kell minden egyes pontján végigmenni, hogy sokkal jobb legyen az életed. Elegendő azokkal foglalkozni, ami az adott célod kapcsán szükségesek.

Szabályos hatszög 6 részre bontva
A módszer 6 eleme úgy alkot egy új egészet, mint ahogy 6 szabályos háromszög egy szabályos hatszöget.

Ez egy különleges módszer

Ahhoz, hogy a maximális eredményt elérhessem, én mindig a változás folyamatát figyelem, mely mindenkinél egyedi. Mindenkinek teljesen más van a tudatalattinkban, s pont ezért a változás folyamata is különböző.

Minden alkalommal szoktam adni házi feladatot, melynek révén a belső megélésed lépésről lépésre átalakulhat. Ezen feladatok pont olyanok, ami egy picit elképzelhetetlen, kicsit talán abszurdak is, de minden esetben maximálisan RÁD szabottak.

Mert a valódi változás mindig akkor kezdődik el, amikor a lehetetlen lehetségessé válik.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, én nem szeretek mellé beszélni. Ha olvasod az oldalam, csinálod az önismereti tanfolyam feladatait, láthatod, hogy amit leírok, az a tapasztalataimból táplálkozik, s nem egy teoretikus, könyvből olvasott, elméleti tudás.

Csak olyat mondok, ami működött nálam is, és neked is hasznos lehet. Volt elegendő kudarc és pofára esés az életemben, hogy pontosan tudjam mi nem működik. S volt bőséges és sokféle tanítóm ahhoz, hogy megtanulhassam és megmutassam azt, hogyan értelmes élni az életet.

Sok száz alkalommal megtapasztaltam, hogy amit mondok, az működik. Még a legkilátástalanabb helyzetekben is képes voltam működő képes megoldást találni, megmentve életeket a romlás útjától.

Ezért is merek 100%-os megelégedettségi garanciát vállalni! Ha a konzultáció után 2 héttel még mindig azt érzed, semmit nem jelentett neked az, amit a konzultáción megkaptál, minden további kérdés nélkül visszaadom neked a pénzed.

Azt viszont nem ígérem, hogy a teljes folyamat minden lépését érteni fogod! Sőt azt sem ígérem, hogy az az út, amit fel fogok vázolni, az mindig könnyű, örömteli és lelkesítő lesz. De az önismeret és a belső átalakulás útja már csak ilyen. Nem lehet valódi értékeket teremteni akkor, ha nem akarod az árát megfizetni.

Hogyan vehetsz részt ezen a konzultáción?

 • Hívj fel a 20/249-7326-os számon!
 • A telefonon megbeszéljük, hol s mikor tudunk találkozni Budapesten vagy Veszprémben.
  Ha nem veszem fel, akkor épp dolgozom. Vissza foglak hívni, amint végeztem, s alkalmas.
 • S az első találkozások hatására elkezdődhet élezted egyik legnagyobb kalandja.

Szóval mire vársz?

Jelentkezz a személyes konzultációra most!

Telefon: 20/249-7326
A telefonszám Whatsuppon és Viberen is hívható!


Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!