Adatkezelési szabályzat

Az alábbi szabályzat Matits Viktor lelki egyensúly weblapjaira vonatkozik.

Az adatkezelés részletei

  1. Az adatkezelő minden oldalon Matits Viktor (2143 Kistarcsa, Eperjesi út 40).
  2. Az értesítő leveleket és az esetleges megkeresésekre, kérdésekre a Google Inc. rendszerén (gmail fiókomon) keresztül válaszolok.
  3. Az adatkezelés célja az oldal tartalmának népszerűsítése, illetve az általam szervezett és megtartott események, tanfolyamok és konzultációk népszerűsítése, hirdetése.
  4. Az adatkezelés időtartama a feliratkozástól kezdődően folyamatos, amiről bármikor a feliratkozó elállhat. A korábban rendelkezésemre jutott adatokat – a számlaadási kötelezettségből adódó eseteket kivéve – a leiratkozás után automatikusan törölöm.
  5. Maximálisan elítélem a kéretlen levelek küldését, azok küldését mellőzöm, harmadik félnek a rendelkezésemre jutott adatok megosztásával nem járulok hozzá.
  6. A harmadik fél által kezdeményezett hamis feliratkoztatást az adattörlés révén tudom korrigálni.
  7. Az oldalak tartalma ugyan nem korhatáros, de ettől függetlenül – igazodva a törvényi előírásokhoz – 18 év alattiak nem regisztrálhatnak az oldalon. Ennek felelőssége mindenkinek a sajátja, azt én a magam szerény eszközeivel ellenőrizni nem tudom.
  8. A feliratkozás során a nevet és az e-mail címet kérem el. Külön ellenőrző dobozzal fogadtatom el az adatkezelési szabályzatot és a marketing üzenetek (reklámok) küldésének tudomásul vételét.
  9. A tudomásomra jutott adatokat harmadik félnek nem adom át, s más célra vagy tevékenységhez nem használom.

Anonim adatkezelés

Az oldalon a forgalomkövetés és a remarketing hirdetések célzásához a Google Inc. és a Facebook Inc. követőkódjai megtalálhatók, mint a legtöbb oldalon idehaza.

Ennek kapcsán nálam személyre szabható adat nem képződik. A szükséges adatkezelési jegyzetek (angolul szakszóval cooki notes) a felhasználó gépén tárolódnak el a szolgáltatók révén. Ahhoz nekem közvetlen hozzáférésem nincs.

E-mail küldő ablakok

Egyes oldalakon elhelyezésre került közvetlen levélküldési lehetőség is, ami rendszerint szolgáltatás megrendelését jelenti. Ezekhez kapcsolódóan adatkezelés, illetve hírlevelek kiküldése nem történik. A hétköznapi levelezés szokásait használom ekkor, ezért az adatkezelés ellenőrző pipája hiányzik.

Természetesen ezekre is vonatkozik az alapvető (elvárható) adatbiztonság biztosítása, harmadik félnek átadás elutasítása.

Módosítva: 2018. 07. 12.


Ki mondja mindezt?

Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.