Egyéni blokkoldás

Amikor az akaratunkat a cselekedeteink nem követik, vagy a cselekedeteink eredménye nem az elvárt következményekkel járnak, akkor valami nem működik az életünkben. Ez az amit nemes egyszerűséggel blokknak, akadálynak vagy elakadásnak hívhatunk.

Minden mentális és érzelmi munka (legyen az theta healing, családállítás, kineziológia, access consciousness, khahi healing, pránanadi, reiki stb.) semmi másról nem szól, mint a belső blokkjaink oldásáról.

Ugyan ezen módszereknél az eszközök, a módszerek és az alapszemlélet nagyon eltérő is lehet, de maga a cél és a változás folyamata nagyon hasonló. Valakinek az egyik megközelítés jön be, valakinek pedig a másik. De a lényeget tekintve nincs nagy különbség.

Egy kisgyerek még nem tudja, mi az önbizalom. Csupán él vele, mint egy Isten adta képességgel.

Ismerősek az alábbi helyzetek??

 • Időről időre nehéz helyzetekben találod magad, s nem érted (nem látod), mi az a tényező az életedben, ami ezeket a kellemetlen szituációkat létrehozza?
 • Vannak alapvető jellemhibáid (mint mindenkinek), de nem tudod, miként lehetne ezeket ténylegesen átformálni, Hogy úgy éld az életed, hogy az vállalható és élhető legyen számodra?
 • Nehezen találod meg azt a pontot az életedben, ami ténylegese eredményekre és változásra sarkalna a mindennapokban, mindenféle érzelmi és mentális vihar nélkül?
 • Nem látod azon pontját az életednek, melynek révén az egész világodat a sarkából kifordíthatnád? Hogy túllépj mindazon, ami most gúzsba köti az életed…
 • Nehezen találod meg az életfeladatod, azt a szerepet, amiben úgy érezheted, teljessé válik tőle az életed? Ezernyi ötleted lenne, de egyik sem annyira motiváló, hogy el is indulj felé!

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked:

Összeállítottam egy szempontrendszert, aminek révén követni tudom a pillanatnyi érzelmi és mentális állapotot s annak változását. Magában ötvözi a kineziológia, a családállítás, a tétha healing, a spirituális választerápia, és sok más módszer felismeréseit.

A jelen kor megértését a múlt tudásával ötvözöm, hogy életünk négy fő területe, s ennek révén az egész életünk átalakulhasson:

 • Átformáljuk az érzelmeket, ha az szükséges.
 • Átformáljuk a gondolati mintáinkat, ha az szükséges.
 • Átformáljuk a cselekedeteinket, mert anélkül semmi sem történik.
 • S a fizikai megnyilvánulásokra is oda figyelünk.

Ez az a négy összetevő, amire a modern, XXI. századi pszichológiai is figyelmet fordít. Illetve a több ezer éves keleti, elsősorban buddhista hagyomány. Ezen összetevőket átformálva a belső átalakulás sokkal áthatóbb és erőteljesebb, mintha csupán egyik vagy másik területre összpontosítanánk.

Lehetőség van konkrét történetek feloldására épp úgy, mint azon alapelvek és életterületek megélésének oldására, mely a kiválasztott téma oldásához hozzákapcsolódik.

Ennek a folyamatnak a révén lerakhatod azon történeteidet, melyek akár évtizedek óta megkeserítik az életed.

egy test három vetülete, mint az igazság antitézise
Nincsenek abszolút igazságok, csak jól megválasztott nézőpontok.

Hogyan történik mindez?

Minden munkának, így a blokkoldásnak is több megközelítése, célja lehetséges. Érdemes ezeket a célokat tudatosítani, s külön-külön foglalkozni velük.

 • Elsőre én mindenkinek azt javaslom, hogy kezdjen el működőképessé válni az életünk. Nem tökéletesen, nem a korábbi nehézség összes alapját felszámolva, csak úgy, hogy ne essünk hasra minden kósza fűszálban.
  Ez az a cél, amit a pszichológia is megcéloz. Ezt nem érdemes kihagyni, mert ez minden változás első lépése. Hogy nem zsigerből kezdünk el a bajaimra reagálni, hanem tudatosan és éberen, mindenféle feszülés nélkül.
 • A második, s ugyancsak fontos lépés mindazon aktiváló tényezőkkel dolgozni (elengedni), mely bennünk a feszültségeket felhozzák. Azon emlékképekkel, melyek a blokkjainkat aktivizálják.
  Az aktivizáló emlékképek sokszor automatikusan is elengedődnek, ha képesek vagyunk a blokkjaink hatásaira tisztán rálátni, de ez nem garantált. S van, hogy a folyamat jelentősen fel is gyorsítható.
 • A harmadik, s talán legfontosabb cél, hogy az egész történet aljáig lemenjünk a tudatalattink mélyére. Ami az első két lépés nélkül nem biztonságos.
  A tudatalattink belső tartalmait a felszínre hozni ugyanis túlságosan veszélyes, ha nem vagyunk képesek rutinosan kezelni a megjelenő érzéseinket és önkéntelen reakcióinkat. S ennek egyik legjobb ellenszere, ha az önkéntelen reakcióink egy részét előre eltávolítjuk a folyamatból.

Az első két lépés általában egy konzultáció hatására el tud rendeződni. Pontosabban a pszichológiai működés a találkozó alatt helyére kerül, s ennek hatására pár napon belül a nehézséget aktivizáló hatások is elengedődnek.

Mindig a változás folyamatát figyelem, mely mindenkinél egyedi, hisz teljesen más van a tudatalattinkban. Ennek következtében egy konzultáció időtartama sem fix, hanem egy és másfél óra között változik. Elég intenzív átalakulás tud ezen idő alatt végbe menni ahhoz, hogy utána legyen mivel belül dolgozni.

A harmadik cél, a mélylélektani mozgatórugók átalakítása egy sokkal összetettebb folyamat, ahhoz több alkalom is szükséges. Ennek során minden olyan tényezőt meg fogunk keresni, melynek révén a történet kapcsán feszültség és diszharmónia léphet fel. Majd pedig a belső rendszerünk regenerálódására fog a figyelem terelődni, amikor a feszüléseknek már nem kell ellent tartania a belső rendszerünknek.

Extra bónusz!

Minden alkalommal lesz házi feladat, melynek révén a belső megélésünk, illetve a komfortzónánk tágulhat. Pont olyan, ami egy picit elképzelhetetlen, kicsit talán abszurd is, s maximálisan egyénre szabott. Szoktak érte picit utálni is, mert mindig megtalálom azt a pontot, ahol a legkevésbé sem szeretnének változtatni. Pedig ezen házik általában egy-két nap alatt megvalósulnak…

Mert a valódi változás mindig ott kezdődik, amikor a lehetetlen lehetségessé válik.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, én nem szeretek mellé beszélni. Ha olvasod az oldalam, láthatod, hogy amit leírok, az a tapasztalataimból táplálkozik, s nem egy teoretikus, elméleti tudás.

Csak olyat mondok, ami működött nálam is, és neked is hasznos lehet. Volt elegendő kudarc és pofára esés az életemben, hogy pontosan tudjam mi nem működik. S volt bőséges és sokféle tanítóm ahhoz, hogy megtanulhassam és megmutassam azt, hogyan értelmes élni az életet.

Sok száz alkalommal megtapasztaltam, hogy amit mondok, az működik. Még a legkilátástalanabb helyzetekben is képes voltam működő képes megoldást találni, megmentve életeket a romlás útjától.

Ezért is merek 100%-os megelégedettségi garanciát vállalni! Ha a konzultáció után 2 héttel még mindig azt érzed, semmit nem jelentet neked az, amit a konzultáción megkaptál, minden további kérdés nélkül visszaadom neked a pénzed.

Azt viszont nem ígérem, hogy a teljes folyamat minden lépését érteni fogod! Sőt azt sem ígérem, hogy az az út, amit fel fogok vázolni, az mindig könnyű, örömteli és lelkesítő lesz. De az önismeret és a belső átalakulás útja már csak ilyen. Nem lehet valódi értékeket teremteni akkor, ha nem akarod az árát megfizetni.

Hogyan vehetsz részt ezen a konzultáción?

 • Hívj fel a 20/249-7326-os számon!
 • A telefonon megbeszéljük, hol s mikor tudunk találkozni Budapesten vagy Veszprémben.
  Ha nem veszem fel, akkor épp dolgozom. Vissza foglak hívni, amint végeztem, s alkalmas.
 • A találkozásunkkor nyugodtan készíthetsz jegyzeteket is, amit elvihetsz magaddal.
  Sőt javaslom is, mert rengeteg infót szoktam átadni.
 • S a konzultáció után egy életen át használhatod a megszerzett tudást.

Szóval mire vársz?

Jelentkezz a személyes konzultációra most!

Telefon: 20/249-7326
A telefonszám Whatsuppon és Viberen is hívható!


Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!