Egyéni konzultáció

Amikor eljutunk arra a pontra, hogy elég volt a sokféle könyv ezerféle tanácsának kaotikus kipróbálgatásából, s tényleges változást szeretnénk elérni az életünkben, akkor mindig érdemes pár alapvető kérdést feltenni magunknak.

 • Akit kiszemeltünk, hogy segítsen nekünk, annak mennyi saját tapasztalata van?
 • Mennyire őszinte a saját tapasztalatával kapcsolatban, mennyire látja önmagát?
 • Az, amit megtapasztaltam vele kapcsolatban, az számomra vonzó-e?
 • Érzésre, tud-e valami olyat hozzá tenni az életemhez, amire tényleg szükségem van?
 • El tudom-e neki mondani őszintén azt, ami igazából a problémám?
 • Hajlandó lennék-e olyat is megpróbálni a javaslatára, amit egyébként nem tennék meg?
 • Mennyire érthető és vonzó számomra az, amit ő közvetíteni igyekszik?

Ha ezen kérdéseket sikerült megválaszolni magunknak, akkor fogjuk látni azt, miként is állunk egy konkrét emberrel kapcsolatban.

Lehet egy szakértő, egy segítő foglalkozású ismert, akár híres is, ha nem tudom felvállalni előtte azt, aki vagyok, akkor esélyem sincs arra, hogy a másik segíteni tudjon nekem.

S az is hatalmas gát lehet, ha valaki számomra nem túl érthetően mondja el a gondolatait. Mert azt akkor én nehezen tudom befogadni

Mit csinálok én?

A legfőbb elven, hogy legyen meg a megértés és a cselekvés egyensúlya. 20 éve dolgozom emberekkel, s ennek tapasztalata mondatja velem, hogy enélkül nem megy.

Éppen ezért nagyon fontosnak tartom azt, hogy aki velem dolgozik, az értse azt, amit csinálunk, s az is, hogy tevőlegesen csinálja is. Ezt az elvet követtem a 7 napos minikurzusom megalkotása során is, ezért voltak magyarázatok és házi feladat is.

Nem szoktam senki fejét felesleges adattal és gondolattal teletölteni, hanem arra törekszem, hogy mindig a valós tapasztalat mellé mondjam el mindazt, amit arról érdemes tudni.

Ennek során csak jelezni szoktam, amit érzékelek, s amit ennek kapcsán megtapasztaltam korábban. Ami pont elegendő ahhoz, hogy egy nehezebb helyzetben is megteremtsem azt a biztonságérzetet, ami a munkához szükséges.

De ezt kialakítani egy folyamat, ezért nem szoktam beledobni senkit egyből a mély vízbe. Előbb megtanítom azt, ami ahhoz szükséges, hogy az igazán égető és nehézséget okozó történeteivel mindenki dolgozni tudjon.

A belső világunk átalakítása nem gyorstalpaló, mindennek érdemes megadni az elegendő időt és teret. Mert különben az elmaradt vagy hiányos részek miatt az egész munka eredménytelen lesz.

Csodálkozó arckifejezés
Egy gyerek még képes arra, hogy rácsodálkozzon a világra, s mindarra, ami őt körülveszi.

Mi a célom a munkám során?

Az első és legfontosabb, hogy aki velem dolgozik, annak a belső feszültségei elkezdjenek csökkenni. Baromi nehéz ugyanis arra gondolni, hogy jobb életet teremtek magamnak, miközben a belső állapotunkat tönkre vágja mindaz, ami bennem tombol. Abból sehogy sem lesz semmi előrevivő.

A második cél, amit igyekszem elérni, hogy amikor már a belső állapot elkezdett rendeződni, akkor a munka hangsúlya átkerüljön rólam a velem dolgozóra. Napról-napra, hétről hétre, a saját tempójában kezdje el elengedni mindazt, ami megkeseríti az életét.

A harmadik lépés, amikor már az érzések elengedése könnyen megy, akkor elkezdjük a belső mozgatórugóinkat is tudatosítani, s annak összetevőit is elkezdjük megtisztítani. Ez az, ami az egésznek a savát-borsát megadja annak a folyamatnak, amivel dolgozom (Sedona módszer).

A negyedik lépésben szoktunk mindenféle olyan akadállyal foglalkozni, mely az életünket nagyban megnehezítheti. Ennek során kerülhet sor:

 • a tehetetlenség elengedésére;
 • a fixa ideák megkérdőjelezésére;
 • az aggódás és a félelem mozgatórugóinak az átformálására;
 • a folyamatos bizonygatás és bizonyítási kényszer elengedésére;
 • a belső nyugtalanság gyökerének a megszüntetésére;
 • esetleges múltbeli emlékek gyötrő hatásának a megszüntetésére
 • a bűntudat és a szégyen feloldására;
 • az önbizalom hiányának feloldására; s
 •  a stressz végleges elengedésére.

Sok esetben ez már az elején is terítékre kerül, s enyhülhetnek is ezen állapotok, de a gyökerük alapos feltérképezése csak az első 3 lépés után lehetséges.

Az ötödik lépés az, amit mindenki szeretne, ha mer nagyot álmodni:

 • Bőség és jólét;
 • Minőségi kapcsolatok;
 • Egészség.

Egy gond van. Ahhoz, hogy ezzel ténylegesen dolgozni lehessen, ahhoz az első 4 lépést is végig kell csinálni. Mert különben az egész csak egy hatalmas légvárt fog jelenteni, s semmi haszna nem lesz az egésznek. Csak az idődet fogod vesztegetni.

Nekem tényleg fontos az, hogy akivel együtt dolgozom, annak ténylegesen megváltozhasson az élete. Ezért soha nem vagyok hajlandó belemenni abba, hogy megfelelő alapok nélkül próbáljunk meg elérhetetlen dolgokért küzdeni

S pont ezért is vállalok megelégedettségi garanciát a munkámra!

Kérdés nélkül, az első 2 alkalomra.

Ha azt érzed az első 2 alkalom után, hogy amit igazából szeretnél, az nem az, mint amit én mutatok neked, akkor kérdés nélkül visszaadom a pénzed.

Hogyan léphetsz tovább?

Az angolok azt mondják, a puding próbája az evés. Ha végigcsináltad a 7 napos minikurzust, s elkezdted az abban szereplő három kérdést használni, akkor jó úton haladsz az elengedés megtanulásában.

Ha tényleg megcsináltad a feladatokat napról napra, akkor már a fenti lépések közül az első kettőn már javarészt túl vagy. S csak pár alkalom kell ahhoz, hogy belevághass a munka harmadik fázisába (van pár nagyon fontos részlet, amiről nem volt szó).

Ha elakadtál a 7 napos minikurzus feladataival, akkor sincs baj. Meg vannak azok a módszerek, amivel a nehézségeken túl lehet lendülni nagyon rövid idő alatt.

Bárhogyan is legyen, én azt javaslom, hogy a következő lépéshez kérj tőlem egy személyes konzultációt. Megnézzük azt, mire jutottál a minikurzus alatt, mi volt, ami nehezebben ment, s mi lehet számodra a következő lépés.

Veszteni valód igazából nincs, mert élhetsz a garancia adta lehetőséggel.

Nem baj, ha nem élsz Pesten. Az internet korában már létezik a skype, mint egy nagyszerű eszköz a közvetlen kapcsolatok kialakítására.

Sőt, ha a megkereséskor hivatkozol az “ÖNFELSZABADULÁS” szóra, akkor az első alkalomkor még 5.000, azaz ötezer forint kedvezményt is kapsz a normál árból.

A következő lépés a te kezedben van.

Hívj fel a 20/249-7326-os számon, s lépj még eggyel tovább a múltad hatásainak elengedésében. 


Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!