Egyéni konzultáció

Az első és legfontosabb célom a munkám során, hogy aki velem dolgozik, annak a belső feszültségei elkezdjenek csökkenni. Baromi nehéz arra gondolni, hogy jobb életet teremtek magamnak, miközben a belső állapotunk minden törekvésünket felülírja. Abból sehogy sem lesz egy olyan helyzet, melynek révén az életünk megváltozhat.

A második cél, amit igyekszem elérni, hogy amikor már a belső állapot elkezdett rendeződni, hogy képesek legyenek a velem dolgozók a saját állapotukat önállóan is rendezni. Napról-napra, hétről hétre, a saját tempójában kezdje el mindenki elengedni mindazt, ami megkeseríti az életét.

Ehhez van jó pár olyan gyakorlat, mely megmutatja az életünk buktatóit. Illetve van egy olyan gyakorlat is, melynek révén az elakadásaink egyes tényezőit is tudatosítani tudjuk.

A harmadik lépésben, amikor már az érzések elengedése könnyen megy, hogy elkezdjük a belső mozgatórugóinkat is tudatosítani, s annak összetevőit is elkezdjük megtisztítani. Ez az, ami az egésznek a savát-borsát megadja.

A negyedik lépésben szoktunk mindenféle olyan akadállyal foglalkozni, mely az életünket nagyban megnehezítheti. Ennek során kerülhet sor:

 • a tehetetlenség elengedésére;
 • a fixa ideák megkérdőjelezésére;
 • az aggódás és a félelem mozgatórugóinak az átformálására;
 • a folyamatos bizonygatás és bizonyítási kényszer elengedésére;
 • a belső nyugtalanság gyökerének a megszüntetésére;
 • esetleges múltbeli emlékek gyötrő hatásának a megszüntetésére
 • a bűntudat és a szégyen feloldására;
 • az önbizalom hiányának feloldására; s
 •  a stressz végleges elengedésére.

Sok esetben ez már az elején is terítékre kerül, s enyhülhetnek is ezen állapotok, de a gyökerük alapos feltérképezése csak az első 3 lépés után lehetséges.

Az ötödik lépés az, amit mindenki szeretne, ha mer nagyot álmodni:

 • Bőség és jólét;
 • Minőségi kapcsolatok;
 • Egészség.

Egy gond van. Ahhoz, hogy ezzel ténylegesen dolgozni lehessen, ahhoz az első 4 lépést is végig kell csinálni. Mert különben az egész csak egy hatalmas légvárt fog jelenteni, s semmi haszna nem lesz az egésznek. Csak az idődet fogod vesztegetni.

Nekem tényleg fontos az, hogy akivel együtt dolgozom, annak ténylegesen megváltozhasson az élete. Ezért soha nem vagyok hajlandó belemenni abba, hogy megfelelő alapok nélkül próbáljunk meg elérhetetlen dolgokért küzdeni

S pont ezért is vállalok megelégedettségi garanciát a munkámra!

Kérdés nélkül, az első 2 alkalomra.

Ha azt érzed az első 2 alkalom után, hogy amit igazából szeretnél, az nem az, mint amit én mutatok neked, akkor kérdés nélkül visszaadom a pénzed.

Hogyan léphetsz tovább?

Az angolok azt mondják, a puding próbája az evés. Ha végigcsináltad az önismereti minikurzust, s elkezdted az abban szereplő három kérdést használni, akkor jó úton haladsz az elengedés megtanulásában.

Ha tényleg megcsináltad a feladatokat napról napra, akkor már a fenti lépések közül az első kettőn javarészt túl vagy. S csak 1-2 alkalom kell ahhoz, hogy belevághass a munka harmadik fázisába (az akadályokat újratermelő hatások elengedésébe).

Ha elakadtál a 7 napos minikurzus feladataival, akkor sincs baj. Meg vannak azok a módszerek, amivel a nehézségeken túl lehet lendülni nagyon rövid idő alatt.

Bárhogyan is legyen, én azt javaslom, hogy a következő lépéshez kérj tőlem egy személyes konzultációt. Megnézzük azt, mire jutottál a minikurzus alatt, mi volt, ami nehezebben ment, s mi lehet számodra a következő lépés.

Veszteni valód igazából nincs, mert élhetsz a garancia adta lehetőséggel.

Nem baj, ha nem élsz Pesten. Az internet korában már létezik a skype, mint egy nagyszerű eszköz a közvetlen kapcsolatok kialakítására.

A következő lépés a te kezedben van.

Hívj fel a 20/249-7326-os számon, s lépj még eggyel tovább a minőségi élet felé. 


Ki mondja mindezt?

Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.