Elengedés konzultáció

Ahhoz, hogy az életünket meg tudjuk változtatni, érdemes a belső állapotunkat (feszültségeinket) elengedni. Mert nélküle minden olyan kísérlet, mely egy jobb életet megteremtését tűzi ki célul, eleve kudarcra van ítélve.

Ezért az első és legfontosabb célom az elengedés konzultációk során azt elérni, hogy a belső feszültségek elkezdjenek csökkenni.

Nem szoktam ezzel sokat vacakolni. Amikor bármikor leülsz elém, simán neked fogom szegezni a kérdést, hogy milyen érzés van benned ITT és MOST? S amíg nem tudjuk kicsit enyhíteni az éppen aktuális szorongásodat, nem fogunk tovább menni.

Első kőrben nem fognak érdekelni a konkrét nehézséged, sem a történeteid, sem mindaz a megértés, amivel azidáig igyekeztél megérteni és feloldani a nehézségeid.

Persze fogunk ezekkel is dolgozni, mert ezernyi nehézség és bajnak forrásai ezek is, de amíg ezernyi gondolat és érzés cikázik benned, nem leszel képes ezekkel dolgozni. Én legalább is ezt láttam magamnál és másoknál is.

A második cél, amit igyekszem elérni, amikor már a belső állapot elkezdett rendeződni, hogy elkezdődjön az önáló munka.

Napról-napra, hétről hétre, a saját tempójában mindenki kezdje el elengedni mindazt, ami megnehezíti az életét.

Ehhez van jó pár olyan gyakorlat, mely megmutatja az életünk buktatóit. Illetve van egy olyan gyakorlat is, melynek révén az elakadásaink egyes tényezőit is tudatosítani tudjuk.

A harmadik lépésben, amikor már az érzések elengedése könnyen megy, elkezdjük a belső mozgatórugóinkat is tudatosítani, s annak összetevőit megtisztítani. Ez az, ami az egész elengedésnek a savát-borsát meg fogja adni.

Ennek a fő oka, hogy érzésekből több száz van, melyek olyanok, mint a délibábok: létrejönnek, változnak és elmúlnak. A minket érő külső és belső hatások folyamatos változását követve.

Miközben a mozgatórugóink, illetve a hozzájuk kapcsolódó görcsölés, erőlködés és elutasítás sokkal meghatározóbbak az életünkben. S nem mellékesen az érzéseinket és gondolkodásunkat is főleg ezek határozzák meg.

A negyedik lépésben szoktunk mindenféle olyan akadállyal foglalkozni, mely az életünket nagyban megnehezítheti. Ennek során kerülhet sor:

 • a tehetetlenség elengedésére;
 • a fixa ideák megkérdőjelezésére;
 • az aggódás és a félelem mozgatórugóinak az átformálására;
 • a folyamatos bizonygatás és bizonyítási kényszer elengedésére;
 • a belső nyugtalanság gyökerének a megszüntetésére;
 • esetleges múltbeli emlékek gyötrő hatásának a megszüntetésére
 • a bűntudat és a szégyen feloldására;
 • az önbizalom hiányának feloldására; s
 •  a stressz végleges elengedésére.

Sok esetben ezek már az elején is terítékre kerülnek, s enyhülhetnek is, de a gyökerük alapos feltérképezése csak az első 3 lépés után lehetséges.

Az ötödik lépés az, amit mindenki szeretne, ha mer nagyot álmodni:

 • Bőség és jólét;
 • Minőségi kapcsolatok;
 • Egészség.

Egy gond van. Ahhoz, hogy ezzel ténylegesen dolgozni lehessen, ahhoz az első 4 lépéssel is foglalkozni kell. Mert különben az egész csak egy hatalmas légvárrá fog válni.

Persze gyakran előfordul, hogy míg az alapokkal dolgozunk, az életed elkezd változni, gyakran nem is kicsit, de a változás útja mindenkinél egyedi, s nem lehet azt mondani, ha az alapokat rendbe teszed, akkor azzal minden a helyére fog kerülni automatikusan.

Megelégedettségi garancia

Nekem tényleg fontos az, hogy akivel együtt dolgozom, annak megváltozhasson az élete. Ezért soha nem vagyok hajlandó belemenni abba, hogy megfelelő alapok nélkül próbáljunk meg elérhetetlen dolgokért küzdeni

S pont ezért is vállalok megelégedettségi garanciát a munkámra!

Kérdés nélküli garancia.

Ha azt érzed egy találkozó után, hogy az nem adott neked semmit, akkor fizetés nélkül távozhatsz.

(Persze ha mégis változott tőle az életed, és szeretnél még egy konzultációt, akkor az előzőt mindenképpen ki kell fizetned a további munka előtt.)

Mikor érdemes megkeresned?

Az elengedés módszerének eszközei egymásra épülnek. S sok olyan eset van, amikor az mini tanfolyam anyaga önmagában nem elegendő mindennek az elengedéséhez.

Éppen ezért mindenképpen keress meg:

 • Ha elakadtál az mini tanfolyamsorán. Nem szeretném, ha az a benyomásod alakulna ki, hogy az elengedés technikája egy marhaság.
  Van az elengedésnek több tucat akadálya, amibe nagyon könnyen belebotolhatsz. Én is gyakran járok így, s pont ezért van róla egy hosssszúúúúú listám…
 • Ha van egy olyan történeted, amin hosszabb ideje nem tudsz változtatni, akkor is érdemes megkeresned.
  Ezen makacs elakadások többnyire azért alakulnak ki, mert rengeteg érzés kapcsolódik hozzájuk, vagy túl sok kudarc és fájdalom.
 • Ha el szeretnéd engedni a nehézségeidet, s szeretnél ezzel szisztematikusan és gyorsan haladni. Van közel 50 feladatlapom, melyből bárkinek meg tudom mondani, melyekkel érdemes dolgoznia.

Az egyéni konzultációim végén mindig át szoktam adni az előre kinyomtatott feladatlapot, amivel dolgoztunk, aminek révén magad is képes lehetsz a találkozó alatt elvégzett elengedéseket önállóan is gyakorolni.

Veszteni valód igazából nincs, mert élhetsz a kérdés nélküli pénz visszaadás lehetőségével, ha nem tudok segíteni.

S az sem baj, ha nem élsz Pesten. Az internet korában már létezik a skype, mint egy nagyszerű eszköz a közvetlen kapcsolatok kialakítására.

A következő lépés a te kezedben van!

Hívj fel a 20/249-7326-os számon, s lépj még eggyel tovább a minőségi élet felé. 


Ki mondja mindezt?

Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

 • Az önismeret és az elengedés útján te lépdelsz!

  Az oldalon szereplő megállapítások csak az én véleményem tükrözik.

  Az oldalon szereplő írások saját élethelyzetre való alkalmazása mindenkinek a maga feladata és felelőssége.

  Szükséges esetekben az itt leírtak alkalmazása nem helyettesíti az orvosi vagy pszichológusi kezelést.