Életút elemzés

Az önismereti munka egyik legnagyobb nehézsége, hogy annyiféle módszer és technika van, mely a tuti megoldást ígéri, hogy a legtöbb ember a fától nem látja az eszközt.

Sokan beleszeretnek, rálelnek egy módszerre, fűnek-fának ajánlják azt, s ők vannak megsértődve attól, ha másnak az nem működik annyira, nem jön be a környezetének az a megoldás, ami fellendítette az ő életét.

Ha rád is igaz, hogy

 • … nehézséget okoz kapcsolatot teremtened ismeretlen vagy ritkán látott emberekkel (például egy buliban vagy családi összejövetelen)?
 • … nem igazán érzékeled azt, milyen képet mutatsz a külvilágnak a mindennapi életben, s ez időről időre fura helyzeteket teremt..
 • … a közvetlen környezetedben időről-időre érthetetlen, már-már megmagyarázhatatlan konfliktusaid vannak, holott semmi rosszat nem tettél.
 • … nehezen tudod megállapítani, mi is lenne az az élethelyzet, amiben igazán otthonosan éreznéd magad.
 • … nincs igazi támpontod ahhoz, hogy megtaláld életed célját és értelmét, hogy az életed ne csak egy robotolás legyen, hanem valami értelmes is történjen benne.

Ha csak egyik pont kapcsán is van kérdőjel benned, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked:

Az én legfőbb specialitásom, hogy a nyugati pszichológia és a keleti életszemlélet legjavát is képes voltam magamba szívni. Ismerem azon módszereket is, amivel manapság az ezoterikus körökben igyekeznek jobbá tenni a világot, azok összes árnyoldalával együtt.

S mivel látom azt, hogy egyik rendszer sem tökéletes (nem is lehet az), ezért én nem egy sablonos megközelítést használok, hanem a megfigyelés és a ráérzés erejét. A különböző módszereket inkább csak keretül használom a munkámhoz, hogy pontosan lássam, merre érdemes haladnom, mire érdemes figyelnem.

Amikor egy ember életének eseményeire ránézek, s annak mozgatórugóit vizsgálom, akkor is pont ugyan ezt teszem. Azon ismétlődő helyzeteket keresem, amik egy-egy probléma gyökeréhez útmutatót adhatnak.

Használom ugyan a kínai asztrológia elemeit és rendszerét, de mindig figyelek arra is, mi van a hozzám forduló életében. A lényeg mindig az apró részletekben rejlik, s pont az tud erőt adni, ha látjuk azt, mi mozgat, s a különböző hatások hogyan nyilvánulnak meg az életben.

Ennek a konzultációnak az eredményeként pontosan látni fogod, mi mozgatja a cselekedeteidet, s miként tudnál többet kihozni az életedből.

A konzultáció folyamán a tőlem megszokott képszerű és érthető magyarázatokat adok, s annak megértéséhez nem szükséges a taoista világkép és gondolkodás megértése, megismerése. Természetesen jó, ha egy-két alapvető dolog a helyére kerül, de ezen pontok tisztázása nem szokott gond lenni.

Gyakorlatiasan, a jelen korunk szóhasználatával adom át mindazt az információt, amit a képletből ki tudok olvasni, megkeresve azokat a módokat is, ahogy az adott hatás megnyilvánul.

S meg fogjuk keresni azt az egy-két viselkedési mintát is, amit ha rendszeresen gyakorolsz, akkor mindig meg fognak találni azok az emberek, akik az aktuális céljaid elérését meg tudják könnyíteni. (Lásd lentebb az EXTRÁK között!
)

Ennek eredményeként megmutatom azon viszonyítási pontokat, aminek révén tényleg meglendülhet az életed.

egy test három vetülete, mint az igazság antitézise
Nincsenek abszolút igazságok, csak jól megválasztott nézőpontok.

Mit is kapsz tulajdonképpen ezen a konzultáción?

 • Meghatározzuk mi az elsődleges kép, amit a világ fele mutatsz?
  Az ember egy társas lény, s minden kapcsolódás úgy kezdődik, hogy egy első benyomást mutatunk magunkról. Ezen ugyan külsőleg lehet változtatni (próbálkoznak is vele sokan), de a jellege ettől érdemben nem fog változni.
 • Tovább vizsgálva a külvilágnak mutatott képet, megnézzük annak árnyoldalait, rejtett aspektusait.
  Erről sokszor megfeledkezünk, mert nem igazán szeretünk a hibáinkkal és a nehézségeinkkel szembe nézni. Pedig mindennek két oldala van, minden helyzetet lehet jól kezelni, s rosszul. S ehhez vannak támpontok is!
 • A kapcsolódás második szintje, ha valakivel rendszeresen találkozunk, s rendszeresen beszélünk.
  A barátaink, a munkatársaink és a közeli hozzátartozóink teljesen mást látnak belőlünk, mint azok, akik csak futólag ismernek minket. Ennek a képnek az ismerete, s mindazon igények és törekvések, amiket az ilyen jellegű kapcsolatokban megélünk sokat változhat, ha rálátunk önmagunk ezen aspektusára.
 • A kapcsolódásnak a legfontosabb kérdése, hogyan kapcsolódom önmagamhoz?
  Ez nagyon sokan elfelejtik. Önmagunkhoz kapcsolódni egy művészet, s ha annak módját tudjuk, mi az, ami számunkra az igazán fontos, akkor fogjuk jól érezni magunkat a világban. S akkor tudunk majd igazán kapcsolódni másokhoz is.
 • Megnézzük azt is, mi az, amit az életed párja kapcsán keresel?
  Jó partnerkapcsolatot kialakítani nem könnyű. Folyamatos munka és energiabefektetést igényel. Ha képesek vagyunk rálátni arra, mire is van igazából szükségünk egy kapcsolatban, akkor érdemben más szemmel nézhetünk életünk (leendő) párjára.
 • Amikor tisztán látjuk a kapcsolatainkat, akkor láthatunk rá igazából életünk többi összetevőjére!
  A kínai szemlélet abból indul ki, hogy a kapcsolódásaink határozzák meg a lényünket. De ettől még nem feledkezik el az önkifejezés, a pénzkeresés, az életünk akadályainak és az erőforrásaink feltárásáról sem. Csak megtartja a sorrendet.
 • Amikor az alapvető életterület működését megnéztük, megkeressük az életterületeket támogató kapcsolatokat!
  Ezen a ponton válik szerintem világossá, miként is működik a történet. Megnézzük miként működünk a kapcsolatainkban, majd ennek ismeretében vizsgáljuk meg azt, mi tudja az életünk egyes területeit szolgálni.
 • A következő kérdés, miként szerezhetünk extra segítséget az életünkhöz!
  Mindenkinek vannak időszakai, amikor az élete jobban megy, egyes területekkel többet tud foglalkozni, míg másokkal kevésbé. S ezek az időszakok ciklikusan változnak. Megnézzük azt, mikor érdemes egy nagyobb változást elindítani, mikor érdemes a pénzügyekkel, a hivatalos dolgokkal, az alkotással vagy a belső erőforrásaink rendezésével foglalkozni.
 • S ránézünk a várható nehézségeidre is!
  A világ nem tökéletes. Érdemes bekalkulálni azon időszakokat is, amikor nehézségeink vannak. Ennek semmi köze a pesszimizmushoz. Ez csupán gyakorlatias előrelátás. Mint az, amikor egy borús reggelen magunkhoz veszünk egy esernyőt, nehogy bőrig ázzunk napközben.

Mindezt egy rendszerezett módon, figyelembe véve az állandóan változó érzelmi és mentális állapotokat is.

Extra bónuszok!

 • 1. bónusz:  Megkeressük azokat a magatartásformákat, a buktatóikkal együtt, amelyek a lehetőségeid tárházát kitárják. Mindenki élete egyedi, nincs univerzális módszer, de mindenkinél meg lehet találni a testhezálló módszereket.
 • 2. bónusz: Megnézzük, melyik hónapban mire érdemes összpontosítanod, melyik tevékenységet érdemes előtérbe helyezned.
 • 3. Bónusz: És azt a hónapot is megkeressük, ami az életed szempontjából rendszerint túl sok nehézséget hordoz, s kitaláljuk, miként lehet annak hatását gyengíteni.

Jöjjön az ára

Ez szokott sokaknál a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos információkat adok, de ki is kell azt fizetni. Szerintem ezt most szeretni fogod!

Egyrészt nem egy klasszikus asztrológiai elemzést kapsz, hanem egy olyan információcsomagot, aminek révén gyakorlati tanácsokat kapsz az életedhez.

Másrészt az ilyen tudás így, ebben a formában nem szerezhető meg, mert sok elemét féltve őrzik a tudói. Amikor nekem elkészült az elemzésem, több, mint fél évet kellett rá várnom.

Sokszor azt tapasztaltam, hogy az asztrológusok bolygókban, fényszögekben, néha csillagképekben gondolkodnak, s az egészet belengi egy jó adag miszticizmus és köd. S hát ennek a tudásnak a megszerzése is gyakran sok elvonuláson való részvételt igényel, rengeteg belső munkával, mely nem kevés időt és pénzt igényel.

Én ilyen akadályokat senki elé nem állítok!

Ezt a konzultációt úgy alkottam meg, s áraztam be, hogy azoknak is tudjak segíteni, akinek nincs elegendő ideje és pénze évekig elvonulásokra és tanításokra járni, s kifizetni érte egy nagy halom pénzt!

Nem kérek el érte 100.000 Forintot (bár megtehetném, mert ér annyit), de még 40.000 Forintot sem!

Annak ellenére sem, hogy amit adok, az mindenkinél egyénre szabott, egyedi megértést tartalmaz!

A konzultáció révén 3-4 tucat olyan kérdésre kapsz választ, gyakorlatias technikákkal kiegészítve, ami ténylegesen jobbá teheti az életed. Melynek ennek ára mindössze: 10.000 Ft (még 300 forint sincs válaszonként).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, én nem szeretek mellé beszélni. Ha olvasod az oldalam, láthatod, hogy igyekszem mindent egyszerűen, érthetően s a mindennapokban is használható módon megfogalmazni.

Csak olyat írok le, csak olyat mondok, ami működik és neked is hasznos lehet. Volt elegendő kudarc és pofára esés az életemben, hogy pontosan tudjam mi nem működik. S volt bőséges és sokféle tanítóm ahhoz, hogy megtanulhassam és megmutassam azt, hogyan értelmes élni az életet.

Sok száz alkalommal megtapasztaltam, hogy amit mondok, az működik. Még a legkilátástalanabb helyzetekben is képes voltam működő képes megoldást találni, megmentve életeket a romlás útjától.

Ezért is merek rá 100%-os elégedettségi garanciát vállalni rá! Ha a konzultáció után 2 héttel még mindig azt érzed, semmit nem jelentett neked az, amit a konzultáción megkaptál, minden további kérdés nélkül visszaadom neked a pénzed. Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Azt viszont nem ígérem, hogy amit elmondok, annak minden részlete tetszeni fog neked! Sőt azt sem ígérem, hogy az az út, amit fel fogok vázolni, az mindig könnyű, örömteli és lelkesítő lesz. De az önismeret útja már csak ilyen. Nem lehet valódi értékeket teremteni akkor, ha nem akarod az árát megfizetni.

Hogyan vehetsz részt ezen a konzultáción?

 • Hívj fel a 20/249-7326-os számon!
 • A telefonon megbeszéljük, hol s mikor tudunk találkozni Budapesten vagy Veszprémben.
  Ha nem veszem fel, akkor épp dolgozom. Vissza foglak hívni, amint végeztem, s alkalmas.
 • A találkozásunkkor nyugodtan készíthetsz jegyzeteket is, amit elvihetsz magaddal.
  Sőt javaslom is, mert rengeteg infót szoktam átadni.
 • S a konzultáció után egy életen át használhatod a megszerzett tudást.

Szóval mire vársz?

Jelentkezz a személyes konzultációra most!

Telefon: 20/249-7326
A telefonszám Whatsuppon és Viberen is hívható!

Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!