Enneagram konzultáció

Az igazi önismeret arról ismerszik meg, hogy képesek vagyunk az életünk állandóan változó helyzeteit megfelelően kezelni. Beleértve a stresszes időszakokat és a boldog-örömtelieket is. Ami nem mindig annyira egyszerű, mint amilyennek szeretnénk.

Az enneagram megadhatja neked azt a használati utasítást, amivel pontosan láthatod a nehézségeid és sikereid egyedi hátterét. Másrészt kapsz hozzá egy olyan egyedi szempontrendszert is, ami ténylegesen jobb életet hozhat neked.

Évtizedek óta foglalkozom emberekkel, önismerettel és nehézségekkel küzdők segítésével. S nem abból vonok le messze menő következtetéseket, te most épp mivel küzdesz, hanem abból, ahogyan a mindennapjaidat megéled.

Mitől egyedi ez a konzultáció?

Az önismeret iránytűje egy személyre szabott, az enneagram tudását felhasználó konzultáció, aminek révén ráláthatsz önmagadra, a cselekedeteidre és a mozgatórugóidra.

Felteszek összesen 11, a mindennapi életedre vonatkozó kérdést. Ennek segítségével meghatározzuk azt, mi mozgat az életedben, miként éled meg a nehézségeket, s miként tudsz a stresszes helyzeteken túllendülni akár néhány perc alatt is.

Nem kell a válaszokhoz mélylélektani ismeretekkel rendelkezned, s nem kell hozzá magát az enneagram rendszerét sem ismerned.

Ha ismered az enneagramot, elmondom a szakzsargont is (hogy például hatos lábas szex hetes vagy). De leginkább arra fogunk összpontosítani, hogy megmutassam, mit is jelent ez igazán, milyen következményei vannak ennek az életedben, s hogy hogyan tudod ezt a mindennapokban a legegyszerűbben hasznosítani.

Elárulok egy műhelytitkot: Én a konzultációimon nem szoktam beszélni a szexuális ösztönerőről, mert sokakat megzavar és félrevezet. Mert nem adja igazán adja vissza ennek az ösztönerőnek a fő működésmódját.

Ehelyett inkább élvezetközpontú viselkedésről beszélek, amibe bele fér akár a játékfüggés, a hedonizmusra való hajlam épp úgy, mint a kényelemszeretet, az önmagunk kényeztetése és a hangulataink önkéntelen követése.

Az enneagram tudása alapján megfogalmazott kérdéseimre nem tudsz rosszul válaszolni. Mert nem egy vizsga, amin meg kell felelned. S pont ezért bármilyen választ is adsz, az lesz a megfelelő. A mindennapi tapasztalataidat fogjuk felhasználni, ezért nem kell a kérdésekre felkészülni sem.

Amikor tisztán látunk az életünkben, pontosan látni fogjuk az életünket meghatározó tényezőket.

Mit is kapsz tulajdonképpen az önismeret iránytűjétől?

 • Megkeressük az elsődleges motivációs (ösztön)erődet
  Szerintem ez minden igazi önismeret kiinduló pontja. Ha nem tudod, mi az, ami alapvető szinten mozgat belülről, akkor olyan vagy, mint hajós a tengeren iránytű nélkül.
 • Megláthatod, miként kapcsolódsz másokhoz?
  Ez megint egyszerűnek tűnik, de ebben van egy hatalmas csavar. Másképpen viszonyulunk környezetünkhöz akkor, amikor minden látszólag rendben van, s másképp, amikor éppen nehezebb időszakot élünk át!
 • Mi az az alapvető belső erő, amivel bármit elérhetsz a világban?
  Erre van az a népszerű tévhit, hogy a szeretet mindent megold. Ez sok könyvben benne van, de az igazi hatóereje mindenkinek valami más. S ezt is pontosan meg fogjuk határozni.
 • Miként tapasztalod meg a világot, s mi ennek az oka?
  Az érzelmeink és gondolataink mindent meghatároznak az életünkben. Gondolataink révén látunk tisztán, az érzéseink révén pedig mélyre. A kettő egymást kiegészíti, nem versenytársai vagy irányítói egymásnak. Az érzelmek áradnak, a gondolatok pedig mederbe terelik az érzelmeinkben tárolt energiákat, mely minden nagy eredmény forrása.
 • Megkeressük az életed legfőbb buktatóját!
  Minden ember életének van egy olyan pontja, amin áll vagy bukik a siker és az eredményesség. Ha ezt ismered, akkor meg tudod előzni a nehézségeid egy részét. S nem viszi el az életed fókuszát tucatnyi olyan történés, amit akár el is kerülhettél volna.
 • Megkeressük azt, amivel extra értéket tudsz adni a világnak.
  Mindenkinek van egy olyan érzékenysége, ami csak rá jellemző, aminek kapcsán olyat is meglát, amit mások nem. Ennek révén a személyes önbecsülésünk, a munkánk értéke és a társadalmi presztízsünk is jelentősen megnő, ha arra minimális hangsúlyt fektetünk.
 • Megkeressük életed azon pontját, mely a fókuszodat elviheti a céljaidról!
  Ez lesz az életed vészjelzője. Egy olyan cselekvés, amit bárki simán felismerhet önmagán, s pontos visszajelzést kap általa arról, hogy valami nagyon nagy baj készülődik az életében.
 • Megkeressük azt a pontot is az életedben, amivel semmi módon nem akarsz szembe nézni!
  S azt is, mit tudsz vele kezdeni.
 • Mi történik akkor, amikor megjelenik az életedben a stressz?
  Mitől alakul ez ki nálad, miért alakul ez ki, hogyan védekezhetsz ellene, s személy szerint neked mi az a mód, mely igazán intenzíven vezeti le a stresszt.
 • Megkeressük azt is, mit okoz nálad az, ha harmóniába kerülsz önmagaddal.
  Miről ismerszik fel, miként élheted meg jól, s mit tehetsz azért, hogy elérd és megtartsd a harmóniát az életedben.
 • S végül, de nem utolsó sorban kapni fogsz egy olyan 9 lépcsőfokból álló mini öntesztet, amivel pontosan láthatod, milyen lelki állapotban vagy!

Mindezt rendszerezett módon, figyelembe véve az állandóan változó érzelmi és mentális állapotokat is.

enneagram 9 alappontja
Sokan az enneagram kapcsán csak 9 személyiségtípust látnak, elfeledve a lét sokszínűségét.

Extra bónuszok!

 • 1. bónusz:  Megkeressük azt a magatartást, amit ha elengedsz, egy életre kihúzod az életedből a fájdalom és az önbántás folyamatos újratermelését.
  Tapasztalatom szerint ez a pont szokott lenni a legrémisztőbb. Mert sokan azt érzik, nem tudnak akkorát helyből távol ugrani emberileg, ami egy ekkora változáshoz szükséges. S pont ez a pont az, ami a konzultáció után a leghamarabb megnyilvánul..
 • 2. bónusz: Megalkotjuk neked azt a képet, mely mindig erővel tölt fel, ha valaha is extra erőre és inspirációra van szükséged.
 • 3. Bónusz: Megalkotunk neked egy olyan személyre szóló mondatot, mellyel a hajadnál fogva tudod magad kirángatni a nehéz és kilátástalan helyzetekből.

Jöjjön az ára

Ez szokott sokaknál a legrosszabb rész lenni. Fontos, és hasznos információkat adok, amit sok év tudatos megfigyelés révén sajátítottam el. Másrészt van egy jó képességem, amivel kívülről is képes vagyok rálátni másokra, s nem a saját ülye nézőpontom tolom rá másokra

Ezen a konzultáción megszerezhető tudás magában egyesíti a nyugati pszichológia és a keleti életszemlélet legjavát! 25 éve foglalkozom emberekkel, tényleg sok mindent láttam s tapasztaltam.

A szegénységet és a gazdaságot, a siker és a bukást, az emberi mélységeket és magasságokat. Nem filmekben, nem a kerítés külső oldaláról. Hanem a belülről, annak egy csomó, a külső szemlélő által nem látható oldalát is beleértve.

Máshol ez a rendszerezett tudás nem szerezhető meg egy konzultáció révén. Többnyire egy pszichoterápiás folyamatban vagy egy pszichológusi munka révén szoktak ezen pontok a felszínre bukkanni 10-15 alkalom alatt. Nem én mondom, hanem akik ezt a tesztet végigcsinálták velem.

Egy jobb terapeutánál egy alkalom 10 ezer forintnál kezdődik, ami összességében minimum 100-150 ezer forintba kerül. S közel sem biztos, hogy minden számodra lényeges pont a felszínre bukkan ezen időszak alatt.

De én ennyit nem kérek ezért a tudásért!

Ezt a konzultációt úgy alkottam meg, s úgy áraztam be, hogy azoknak is tudjak segíteni, akinek nincs elegendő ideje és pénze végigcsinálni egy 10-15 alkalmas terápiát, s kifizetni érte egy nagy halom pénzt!

Nem kérek el érte ezért 100.000 Forintot (bár megtehetném, mert ér annyit), de még 50.000 Forintot sem! Annak ellenére sem, hogy amit adok, az mindenkinél egyénre szabott, s egyedi megértést tartalmaz!

A konzultáció révén bő 3 tucat olyan kérdésre kapsz választ, gyakorlatias technikákkal kiegészítve, ami ténylegesen jobbá teheti az életed. Melynek ára mindössze 15.000 Ft.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, én nem szeretek mellé beszélni. Ha olvasod az oldalam vagy a könyvem, láthatod, hogy igyekszem mindent egyszerűen, érthetően s a mindennapokban is használható módon megfogalmazni.

Csak olyat írok le, csak olyat mondok, ami működik és neked is hasznos lehet. Volt elegendő kudarc és pofára esés az életemben és a környezetemben, hogy pontosan tudjam mi nem működik az életben. S volt bőséges és sokféle tanítóm ahhoz, hogy megtanulhassam és megmutassam azt, hogyan érdemes élni az életet.

Sok száz alkalommal megtapasztaltam, hogy amit mondok, az működik. Még a legnehezebb helyzetekben is képes voltam működő képes megoldást találni, megmentve életeket a romlás útjától.

Ezért is merek rá 100%-os elégedettségi garanciát vállalni! Ha a konzultáció után 2 héttel még mindig azt érzed, semmit nem jelentett neked, amit a konzultáción kaptál, minden további kérdés nélkül visszaadom a pénzed. Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Azt viszont nem ígérem, hogy amit elmondok, annak minden részletében tetszeni fog! Sőt azt sem ígérem, hogy az az út, amit fel fogok vázolni, az mindig könnyű, örömteli és lelkesítő lesz. De az önismeret útja már csak ilyen. Nem lehet valódi értékeket teremteni akkor, ha nem akarod az árát megfizetni.

Hogyan vehetsz részt ezen a konzultáción?

 • Hívj fel a 20/249-7326-os számon!
 • Telefonon megbeszéljük, hol s mikor tudunk találkozni.
  Ha nem veszem fel, akkor épp dolgozom. Vissza foglak hívni, amint végeztem, s alkalmas.
 • Találkozásunkkor nyugodtan készíthetsz jegyzeteket is, amit elvihetsz magaddal.
  Sőt javaslom is, mert rengeteg infót szoktam átadni.
 • S a konzultáció után egy életen át használhatod a megszerzett tudást.

Szóval mire vársz?

Jelentkezz a személyes konzultációra most!

Telefon: 20/249-7326
A telefonszám Whatsuppon és Viberen is hívható!


Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!