Jelentkezés 9 kulcskérdés konzultációra

Ismerősek az alábbi helyzetek??

 • Időről időre nehéz helyzetekben találod magad, s nem érted (nem látod), mi az a tényező az életedben, ami ezeket a kellemetlen szituációkat létrehozza?
 • Vannak alapvető jellemhibáid (mint mindenkinek), de nem tudod, miként lehetne ezeket ténylegesen átformálni, Hogy úgy éld az életed, hogy az vállalható és élhető legyen számodra?
 • Nehezen találod meg azt a pontot az életedben, ami ténylegese eredményekre és változásra sarkalna a mindennapokban, mindenféle érzelmi és mentális vihar nélkül?
 • Nem látod azon pontját az életednek, melynek révén az egész világodat a sarkából kifordíthatnád? Hogy túllépj mindazon, ami most gúzsba köti az életed…
 • Nehezen találod meg az életfeladatod, azt a szerepet, amiben úgy érezheted, teljessé válik tőle az életed? Ezernyi ötleted lenne, de egyik sem annyira motiváló, hogy el is indulj felé!

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked:

Összeállítottam egy kérdéssort, mely a belsőnk mélyrétegeire mutat rá. S eredményül egy igen változatos kép tárulhat elénk.

Alapvetően nem egy sablonos tesztet használok, nem egy olyan 6-8 kérdésből álló rendszert, mely egy felszínes választ ad arról, ki is vagy valójában. Hanem egy olyat, melynek kiértékeléséhez és értelmezéséhez a saját megfigyeléseimet is alkalmazom.

Ugyanis a lényeg mindig az apró részletekben rejlik, amit nem tud megragadni semmilyen előre legyártott teszt. Hiába készítek elő 50-féle szempontot, s fogalmazom bele tucatnyi módon egy óriási tesztbe, azzal csak egy adott mélységig lehet lelátni. S tovább nem.

Ennek a konzultációnak a révén viszont ténylegesen kapsz magadhoz egy olyan lelki térképet, ami megmutatja azt:

 • miként reagálsz egy kiegyensúlyozott állapotban,
 • miként akkor, ha stresszes helyzetbe kerülsz,
 • s milyen jellemfejlődési irányokat célozhatsz meg reálisan.

Hiába mondom azt, hogy engedd el a versengést és az arroganciát, az nem fog menni. De ha azt mondom, hogy kezdj el bátran kiállni ön magadért, azzal érdemben megváltozhat az életed. S azt is megmutatom, hogy ezt mi minden tudja támogatni.

Semmilyen klasszikus marhasággal nem fogom a fejedet tömni, nem fogom megmondani, hogyan élj, s hogyan legyél boldog. Mivel a te életedről van szó, az a te felelősséged.

De kapsz egy olyan kulcsot, ami akár egy egész életen át bátorsággal és magabiztossággal tölthet el, ha épp nehéz helyzetbe kerülnél (Lásd lentebb az EXTRÁK között!)

Csupán azon viszonyítási pontokat fogom megmutatni, ami igazából benned van, s benned él. Csak nem kapott eleddig elegendő teret és lehetőséget, mert mindenféle tanult minta azt befedte, elzárta.

egy test három vetülete, mint az igazság antitézise
Nincsenek abszolút igazságok, csak jól megválasztott nézőpontok.

Mit is kapsz tulajdonképpen ezen a konzultáción?

 • Megkeressük az elsődleges motivációs erődet
  Szerintem ez minden igazi önismeret kiinduló pontja. Ha nem tudod, mi az, ami alapvető szinten mozgat belülről, akkor olyan vagy, mint hajós a tengeren iránytű nélkül.
 • Megláthatod, miként kapcsolódsz másokhoz?
  Ez megint egyszerűnek tűnik, de ebben van egy hatalmas csavar. Másképpen viszonyulunk környezetünkhöz akkor, amikor minden látszólag rendben van, s másképp, amikor éppen szembejött egy nehézség!
 • Mi az az alapvető hatás, amivel bármit elérhetsz a világban?
  Erre van az a népszerű tévhit, hogy a szeretet mindent megold. Igen, ha képes vagy ténylegesen szeretni, akkor a szeretet tényleg képes bármilyen helyzetre gyógyírt nyújtani. De ha csak azt gondolod, hogy szeretsz, akkor a szeretet útja nem tud hatni. Mert az elképzeléseid és elvárásaid gúzsba kötik. Ekkor más módszerhez érdemes folyamodni.
 • Miként tapasztalod meg a világot, s mi ennek az oka?
  Az érzelmeink és gondolataink mindent meghatároznak az életünkben. Gondolataink révén látunk tisztán, az érzéseink révén pedig mélyre. A kettő egymást kiegészíti, nem versenytársai vagy irányítói egymásnak. Az érzelmek áradnak, a gondolatok pedig mederbe terelik az érzelmeinkben tárolt energiákat, mely minden nagy eredmény forrása.
 • Megkeressük az életed legfőbb buktatóját!
  Minden ember életének van egy olyan pontja, amin áll vagy bukik a siker és az eredményesség. Ha ezt ismered, akkor meg tudod előzni a nehézségeid egy részét. S nem viszi el az életed fókuszát tucatnyi olyan történés, amit akár el is kerülhettél volna.
 • Megkeressük azt, amivel extra értéket tudsz adni a világnak?
  Mindenkinek van egy olyan érzékenysége, ami csak rá jellemző, aminek kapcsán olyat is meglát, amit mások nem. Ennek révén a személyes önbecsülésünk, a munkánk értéke és a társadalmi presztízsünk is jelentősen megnő, ha arra minimális hangsúlyt fektetünk.
 • Megkeressük életed azon pontját, mely a fókuszodat elviheti a céljaidról!
  Ez lesz az életed vészjelzője. Egy olyan cselekvés, amit bárki simán felismerhet önmagán, s pontos visszajelzést kap általa arról, hogy valami nagyon nagy baj készülődik az életében.
 • Megkeressük azt a pontot is az életedben, amivel semmi módon nem akarsz szembe kerülni!
  S azt is, mit tudsz vele kezdeni.
 • Mi történik akkor, amikor megjelenik az életedben a stressz?
  Mitől alakul ez ki nálad, miért alakul ez ki, hogyan védekezhetsz ellene, s személy szerint neked mi az a mód, mely igazán intenzíven vezeti le a stresszt.
 • Megkeressük azt is, mit okoz nálad az, ha harmóniába kerülsz önmagaddal.
  Miről ismerszik fel, miként élheted meg jól, s mit tehetsz azért, hogy elérd és megtartsd a harmóniát az életedben.
 • S végül, de nem utolsó sorban kapni fogsz egy olyan 9 lépcsőfokból álló mini öntesztet, amivel pontosan láthatod, milyen lelki állapotban vagy!

Mindezt egy rendszerezett módon, figyelembe véve az állandóan változó érzelmi és mentális állapotokat is.

Extra bónuszok!

 • 1. bónusz:  Megkeressük azt a magatartást, amit ha elengedsz, egy életre kihúzod az életedből a fájdalom és az önbántás folyamatos újratermelését.
  Tapasztalatom szerint ez a pont szokott lenni a legrémisztőbb. Mert sokan azt érzik, nem tudnak akkorát helyből távol ugrani emberileg, ami egy ekkora változáshoz szükséges. S pont ez a pont az, ami a konzultáció után a leghamarabb megnyilvánul..
 • 2. bónusz: Megalkotjuk neked azt a képet, mely mindig erővel tölt fel, ha valaha is extra erőre és inspirációra van szükséged.
 • 3. Bónusz: Megalkotunk neked egy olyan személyre szóló mondatot, mellyel a hajadnál fogva tudod magad kirángatni a nehéz és kilátástalan helyzetekből.

Jöjjön az ára

Ez szokott sokaknál a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos információkat adok, de ki is kell azt fizetni. Szerintem ezt most szeretni fogod!

Ezen a konzultáción megszerezhető tudás magában egyesíti a nyugati pszichológia és a keleti életszemlélet legjavát! 25 éve foglalkozom emberekkel, tényleg sok mindent láttam s tapasztaltam.

A szegénységet és a gazdaságot, a siker és a bukást, az emberi mélységeket és magasságokat. Nem filmekben, nem a kerítés külső oldaláról. Hanem a belülről, annak egy csomó árnyoldalát is beleértve.

Másrészt ez ilyen tudás így, ebben a formában nem szerezhető meg egy konzultáció révén. Többnyire egy pszichoterápiás folyamatban vagy egy pszichológusi munka révén szoktak ezen pontok a felszínre bukkanni 10-15 alkalom alatt.

Ami egy jobb terapeutánál 8-10 ezer forintnál kezdődik alkalmanként (óránként). Ami összességében minimum 100-150 ezer forintba kerül, s közel sem biztos, hogy minden lényeges pont a felszínre bukkan, amire szükséged van egy teljes és boldogító élet megteremtéséhez.

De én ennyit nem kérek ezért a tudásért!

Ezt a konzultációt úgy alkottam meg, s áraztam be, hogy azoknak is tudjak segíteni, akinek nincs elegendő ideje és pénze végigcsinálni egy 10-15 alkalmas terápiás folyamatot, s kifizetni érte egy nagy halom pénzt!

Nem kérek el érte ezért 100.000 Forintot (bár megtehetném, mert ér annyit), de még 40.000 Forintot sem!

Annak ellenére sem, hogy amit adok, az mindenkinél egyénre szabott, egyedi megértést tartalmaz!

A konzultáció révén 3-4 tucat olyan kérdésre kapsz választ, gyakorlatias technikákkal kiegészítve, ami ténylegesen jobbá teheti az életed. Melynek ennek ára mindössze: 10.000 Ft (még 300 forint sincs válaszonként).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, én nem szeretek mellé beszélni. Ha olvasod az oldalam, láthatod, hogy igyekszem mindent egyszerűen, érthetően s a mindennapokban is használható módon megfogalmazni.

Csak olyat írok le, csak olyat mondok, ami működik és neked is hasznos lehet. Volt elegendő kudarc és pofára esés az életemben, hogy pontosan tudjam mi nem működik az életemben. S volt bőséges és sokféle tanítóm ahhoz, hogy megtanulhassam és megmutassam azt, hogyan értelmes élni az életet.

Sok száz alkalommal megtapasztaltam, hogy amit mondok, az működik. Még a legkilátástalanabb helyzetekben is képes voltam működő képes megoldást találni, megmentve életeket a romlás útjától.

Ezért is merek rá 100%-os elégedettségi garanciát vállalni rá! Ha a konzultáció után 2 héttel még mindig azt érzed, semmit nem jelentet neked az, amit a konzultáción megkaptál, minden további kérdés nélkül visszaadom neked a pénzed. Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Azt viszont nem ígérem, hogy amit elmondok, annak minden részlete tetszeni fog neked! Sőt azt sem ígérem, hogy az az út, amit fel fogok vázolni, az mindig könnyű, örömteli és lelkesítő lesz. De az önismeret útja már csak ilyen. Nem lehet valódi értékeket teremteni akkor, ha nem akarod az árát megfizetni.

Hogyan vehetsz részt ezen a konzultáción?

 • Hívj fel a 20/249-7326-os számon!
 • A telefonon megbeszéljük, hol s mikor tudunk találkozni Budapesten vagy Veszprémben.
  Ha nem veszem fel, akkor épp dolgozom. Vissza foglak hívni, amint végeztem, s alkalmas.
 • A találkozásunkkor nyugodtan készíthetsz jegyzeteket is, amit elvihetsz magaddal.
  Sőt javaslom is, mert rengeteg infót szoktam átadni.
 • S a konzultáció után egy életen át használhatod a megszerzett tudást.

Szóval mire vársz?

Jelentkezz a személyes konzultációra most!

Telefon: 20/249-7326
A telefonszám Whatsuppon és Viberen is hívható!


Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!