Karmikus kötelékek feloldása (kritika)

A karmikus kapcsolataink nagyban meghatározzák az életünket. Az életünk szereplőinek kizárása az életünkből viszont nem feltétlen szerencsés. Az életünkből rengeteg mindenkitől tanulunk, s alapvetően meghatározzák ezen kapcsolódások mindazt, ahogyan az életünket éljük.

Ezen emberek természetesen meghatározzák az életünket, de nem szabad elfelejteni, hogy az életünk és a környezetünk önmagunk tükre. Pontosan olyan emberek vesznek körül minket, akik taníthatnak minket. S pont ezért tőlük elfordulni a legnagyobb dőreségek egyike.

Mester – tanítvány közötti energetikai kötések elengedése

A Théta healing oldalán ráakadtam egy egyszerűnek látszó gyakorlatra, mely az energetikai és karmikus kapcsolatok feloldásához ad némi támpontot. Pár egyszerű lépés, amit kimondunk, s minden megy, mint a karikacsapás (a nagybetű használata az eredeti helyről származik):

  1. Minden Karmikus Fogadalomnak VÉGE, BETELJESEDETT.
  2. Minden RITUÁLÉ, BEAVATÁS (Emberhez, Istenihez, Anya Földhöz, stb.), ami nem szolgál, a Fényben FELOLDÓDVA A Fénybe távozott.
  3. Minden Fél megtanulta a Leckét, kifizette a tartozását, minden adósság lerendezésre KERÜLT.
  4. Minden karma, ok-okozat, hatás- ellenhatás BETELJESEDETT.
  5. Lehetséges és biztonságos SZABADNAK LENNI, SZABADON VÁLASZTANI ÉS DÖNTENI, TISZTELNI A SAJÁT ÉS MÁSOK SZABAD AKARATÁT.
  6. Lehetséges és biztonságos a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET TERÉN KERESZTÜL KAPCSOLÓDNI EMBERTÁRSAINKHOZ (Lélektársakhoz, Lélek Családtagokhoz, stb.), az ANYAFÖLDHÖZ ÉS A MINDENSÉG TEREMTŐJÉHEZ.
  7. MINDEN Nyereség az Energetikai Kötésekből MÁR MEGÉRKEZETT és minden olyan Energia, ami már nem szolgálja Legjobb Úton-Módon az Életeteket, ELENGEDÉSRE KERÜLT.
  8. Minden LÉLEKTÖREDÉK, LÉLEKDARABKÁK A TEREMTŐ SZERETETÉBEN MEGTISZTULVA, FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETTEL ÁTITATVA VISSZAÉRKEZTEK Hozzátok.
Középkori ördögábrázolás
Minden hat ránk, s ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni…

Ami már nem szolgál engem

Amikor bőszen kijelentjük valamiről, hogy már nem szolgál minket, azzal kialakítjuk a szembehelyezkedés állapotát. Ami ugyebár a harag egy formája.

Amikor a zavaró körülményeket ki akarjuk takarítani egy pillanat alatt, akkor semmi mást nem teszünk, mint a bántó hatású történeteket, annak minden következményével együtt, eltesszük későbbre. Ahelyett, hogy feloldanánk és megfizetnénk az ezen történethez kapcsolódó adósságunk, elfedjük azt, ami van.

Minden Karmikus Fogadalomnak VÉGE, BETELJESEDETT.

A karma működése semmi mást nem jelent, mint cselekedetet és annak visszahatásait. Aki cselekszik, az többnyire az érzések és gondolatok hatására tesz dolgokat, s minden ilyen cselekvés visszahatásokat eredményez.

A következmények nem minden esetben azok, vagy nem csak azok, amire számítunk. S ezen karmikus lenyomataink árnyékként fognak követnek minket, amitől megszabadulni nem egyszerű. S ezért érdemes körültekintően bánni az ilyen kijelentésekkel, mert könnyen visszájára fordulhat a történet.

Ideig-óráig el tudjuk kerülni a karmikus következményekkel való kényszerű szembesülést, de véglegesen erre nincs lehetőség. A karma nem végzet: fel lehet oldani, át lehet alakítani mindaddig, míg nem érik be, de ez a folyamat többnyire nem egy gondolat eredménye.

végtelen bélcsomó, a karma feloldásának tibeti jele
A végtelen bélcsomó a tibetiek számára a szenvedés és annak feloldásának a jele is. Lehet, hogy nem véletlenül.

A karma feloldás tudatossága és felelőssége

Alapvető gondom a Theta healing rendszerével, hogy abból indul ki, hogy mindent meg tudunk oldani. Amit nagyon veszélyesnek érzek. A békés harcos három alapelve révén tudjuk, hogy nem értjük a világot és annak teljes összefüggésrendszerét. A világot, melynek a mi életünk is része.

Kövess engem a facebookon is!!

Minden RITUÁLÉ, BEAVATÁS (Emberhez, Istenihez, Anya Földhöz, stb.), ami nem szolgál, a Fényben FELOLDÓDVA A Fénybe távozott.

Ez egy nagyon veszélyes játék. Én tuti nem szeretném megszakítani a kapcsolatokat azon nagyszerű tanítókkal, akiket az élet mellém sodort. Sem a Földdel, sem a belső forrásommal…

Mindenkitől kaptam vagy tanultam valamit. Néha abból, amit mondott, néha abból, ahogyan mondta vagy mutatta. Nem kell minden tanítónkkal mindenben egyet érteni, de akit megtagadunk az életünkben, annak a hiánya érződni fog.

Dan és Szókratész a Békés harcos útja c. filmben
Csak az számít, amit teszel!

A theta healing alapvető módszere

Minden Fél megtanulta a Leckét, kifizette a tartozását, minden adósság lerendezésre KERÜLT.

Ez a megközelítés nagyon jellemző Vianna Stibal Théta Healing rendszerére.

Elmegy az isteni fénybe, kimondja amit szeretne, majd jön egy nagyon egyszerű mágikus mondat, s csiribi-csiribá minden olyanná alakul, mely szerinte megfelelő.

Köszönöm! Megtörtént! Megtörtént! Megtörtént!

Ezt szerényebben érdemes megtenni, nem ajtóstúl rontva a házba. Teret engedve annak, hogy a világ a maga rendjében formálódhasson át:

Minden fél legyen képes és tanulja is meg az összes olyan Leckét, ami ezen kapcsolódáshoz kötődik.
Fizesse ki mindenki a kapcsolathoz fűződő adósságát is, úgy, ahogy az mindenkinek a legjobb.

Ha őszintén a lelkünk mélyére nézünk, nem értjük a világunkat. s nem tudjuk, mi miért van jelen az életünkben. S pont ezért aki csak simán kierőszakol dolgokat a világtól, annak idővel meg is kell fizetni az árát.

Másrészt nem vagyunk istenek, nem hathatunk mindenre és mindenkire. Még akkor sem, ha elképzeljük, hogy átmegyünk két kocsonyás-zselés rétegen. S azt mondjuk, hogy megszabadultunk a földi kötöttségek és a karma törvényének hatása alól. Nem, ezt felejtsük el, egy sima vizualizációval erre nem vagyunk képesek, csak a szőnyeg alá söpörjük a megoldhatatlannak tűnő nehézségeink..

dr. Hew Len
dr, Hew Len, a Ho’oponopono modern változatának elindítója az őszinteség, az alázat és a szerénység útját járta.

Újra fogalmazott Théta oldás/gyógyítás

Érdemes a többi mondatot is átfogalmazni, mert maga a cél és a megközelítési mód nem érdektelen.

Lehetséges és biztonságos SZABADNAK LENNI, SZABADON VÁLASZTANI ÉS DÖNTENI, TISZTELNI A SAJÁT ÉS MÁSOK SZABAD AKARATÁT.

A névtelen alkoholisták imája ugyan erre irányul, némi alázattal fűszerezve:

Kérek erőt, hogy meg tudjam változtatni mindazt, ami rajtam múlik!
Kérek erőt, hogy elviseljem azt, ami nem rajtam múlik!
S kérek bölcsességet, hogy meg tudjam különböztetni az életemben a megváltoztatandó és elviselendő dolgokat!

Kapcsolataink helyreállítása

A feltétel nélkül szeretet sokak számára csak egy vágyálom, mert annyi teher van az életében, hogy azzal egyszerűen nem megy.

Lehetséges és biztonságos a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET TERÉN KERESZTÜL KAPCSOLÓDNI EMBERTÁRSAINKHOZ (Lélektársakhoz, Lélek Családtagokhoz, stb.), az ANYAFÖLDHÖZ ÉS A MINDENSÉG TEREMTŐJÉHEZ.

Kezdjük inkább el rendezni a kapcsolatunkat a világgal, a korábbiak szellemében. Ehhez a Ho’oponopo egyik oldási metódusának módosított formáját javaslom, amiben mindent belefoglalhatunk.

Isteni teremtő, a létesülés királya…
A családomban, a rokonaim (őseim) megsértettek vagy ellenálltak annak, ami spontán megnyilvánult volna.
Ezért a családom, az összes felmenőim gondolatban, szóban és cselekedetben bocsánatot kér.
Mostanáig elkövetett ártó tetteinket s a hibáinkat mind megvalljuk, megbánjuk, s megfogadjuk, hogy a továbbiakban ezen hibákat elkerüljük, s gyakoroljuk a pozitív cselekedeteket….
Add, hogy ezzel megtisztítsuk, kitisztítsuk, eleresszük és elvágjuk az összes negatív kapcsolatot az emlékektől, blokkoktól, energiáktól és rezgésektől. Ezek révén minden múltbeli emlék, blokk, energia és rezgés tiszta fénnyé alakuljon át, visszatérve az őseredeti egységbe…

A kínaiak szemében a cseresznyefa-virágzás nyugodt békéje fejezi ki a boldogság és a harmónia állapotát…

A múlt hatásainak lezárása

Az élet egy folyamat, mely folyamatosan változik, egyes tényezők átalakulnak, míg másokat jobb lezárni. Ez természetes és hasznos. De nem mindegy, ezt hogyan tesszük meg. A mások iránti tisztelettel, vagy önző módon, csupán a magunk megszabadulására gondolva.

MINDEN Nyereség az Energetikai Kötésekből MÁR MEGÉRKEZETT és minden olyan Energia, ami már nem szolgálja Legjobb Úton-Módon az Életeteket, ELENGEDÉSRE KERÜLT.

Átfogalmazva, némileg teret engedve a változások kialakulásának:

Minden olyan kapcsolódás, melynek az okai elmúltak, azok záruljanak le.
Minden ártó hatás oka szűnjön meg, kifizetve a hozzá kapcsolódó karmikus adósságunkat.
Minden olyan ártó hatás, mely korábbi cselekedetek révén hozzánk elér, forduljon vissza.
Az ártás okai, s a korábbi cselekedetek visszahatásai olvadjanak fel a térben.

A lélek gyógyítása

Minden LÉLEKTÖREDÉK, LÉLEKDARABKÁK A TEREMTŐ SZERETETÉBEN MEGTISZTULVA, FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETTEL ÁTITATVA VISSZAÉRKEZTEK Hozzátok.

a lélekdarabkák visszaszerzése egy igen hasznos történet, ténylegesen tudja javítani az ember érzelmi és mentális állapotát:

Minden lélektöredék, mely korábban elvált tőlünk, térjen vissza hozzánk.
S mi is adjuk vissza mindazon lélekdarabokat, melyek az idők folyamán nálunk ragadtak.

Mert hát ugye a teljességünknek nem csak az a korlátja, ami hiányzik belőlünk, hanem az is, ami bennünk és nálunk van, de igazából nem a miénk, csak nálunk maradt.

A ho’oponopono 6 alapelve —>


Oszd meg saját tapasztalataidat!

Hozzászólás eddig.

Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..