Enneagram teszt

Az igazi önismeret arról ismerszik meg, hogy képesek vagyunk az életünk állandóan változó helyzeteit megfelelően kezelni. Beleértve a stresszes időszakokat és a boldog-örömtelieket is. Ami nem mindig annyira egyszerű, mint amilyennek szeretnénk.

A személyiségtükör konzultáció a tudatalattinkban munkálkodó ösztönök és késztetések hatásait tárja fel, megadva neked azt a használati utasítást, amivel pontosan láthatod a nehézségeid és sikereid egyedi hátterét.

Másrészt kapsz ennek révén egy olyan használati utasítást is, amit egyetlen más módszer sem adhat meg neked. Mert nem a felszínen tapasztalható viselkedésre koncentrál, hanem a benned munkálkodó rejtett tendenciákra.

Mitől egyedi ez a konzultáció?

A személyiségtükör az önismereti munka iránytűje, mely pontosan megmutatja azokat a buktatókat, mely csak rád jellemző. Ennek révén ráláthatsz önmagadra, a cselekedeteidre és a mozgatórugóidra.

Felteszek összesen 11, a mindennapi életedre vonatkozó s pont ezért nagyon egyszerűen megválaszolható kérdést. Ennek segítségével meghatározzuk azt, mi mozgat az életedben, miként éled meg a nehézségeket, s miként tudsz a stresszes helyzeteken túllendülni akár néhány perc alatt is.

Ezen kérdések nem olyanok, mint egy vizsgafeladatsor: nincsenek benne jó és rossz válaszok. Csak olyanok, amelyek téged jellemeznek. Éppen ezért nem kell a válaszokhoz mélylélektani ismeretekkel sem rendelkezned, hiszen csak a mindennapi tapasztalataidat fogjuk felhasználni arra, hogy ráláthass magadra.

Amikor tisztán látunk az életünkben, pontosan látni fogjuk az életünket meghatározó tényezőket.

Mire számíthatsz a személyiségtükör konzultáción?

 • Megkeressük az elsődleges motivációs erődet, amivel a mindennapokban működsz.
  Szerintem ez minden igazi önismeret kiinduló pontja. Ha nem tudod azt, mi mozgat legbelülről, akkor olyan vagy, mint hajós, aki nem tudja, pontosan merről fúj a szél.
 • Miként tapasztalod meg a világot, s mi ennek az oka?
  Az érzelmeink és gondolataink mindent meghatároznak az életünkben. Gondolataink révén látunk tisztán, az érzéseink révén pedig mélyre. A kettő egymást kiegészíti, nem versenytársai vagy irányítói egymásnak. Az érzelmek áradnak, a gondolatok pedig mederbe terelik az érzelmeinkben tárolt energiákat, mely minden nagy eredmény forrása.
 • Megkeressük az életed legfőbb buktatóját!
  Minden ember életének van egy olyan pontja, amin áll vagy bukik a siker és az eredményesség. Ha ezt ismered, akkor meg tudod előzni a nehézségeid egy részét. S nem viszi el az életed fókuszát tucatnyi olyan történés, amit akár el is kerülhettél volna.
 • Megkeressük életed azon pontját, mely a fókuszodat elviheti a céljaidról!
  Ez lesz az életed vészjelzője. Egy olyan cselekvés illetve reakció, ami ha megjelenik az életedben, az pontosan arra, hogy valami nagyon nagy baj készülődik az életedben.
 • Ráláthatsz arra, hogyan megjelenik az életedben a stressz?
  Mitől alakul ez ki nálad, miért alakul ez ki, hogyan védekezhetsz ellene, s személy szerint neked mi az a mód, mely igazán intenzíven vezeti le a stresszt.
 • Megkeressük azt a kulcsot amivel a stressz állapotod bármikor felül tudod írni.
  Ennek az értéke szerintem felbecsülhetetlen. Nem egy helyzetben láttam, magamon és másokon is, hogy tényleg csodákra képes.
 • Felismerheted, mi az az alapvető belső erő, amivel bármit elérhetsz a világban?
  Erre van az a népszerű tévhit, hogy a szeretet mindent megold. Ez sok könyvben benne van, de az igazi hatóereje mindenkinek valami más. S ezt is pontosan meg fogod látni.
 • Ráláthatsz arra, mikor tudod kihozni magadból a legtöbbet.
  Sokan küzdenek avval, hogy nem igazán érzik jól magukat a munkahelyen, holott akár jó is lehetne. Ennek a tudása révén azt is megértheted, mitől jönnek létre ezen érzések, s hogyan tudod ezt úgy alakítani, hogy neked ez jó legyen.
 • Megláthatod, miként kapcsolódsz másokhoz?
  Ez megint egyszerűnek tűnik, de ebben van egy hatalmas csavar. Másképpen viszonyulunk környezetünkhöz akkor, amikor minden látszólag rendben van, s másképp, amikor éppen nehezebb időszakot élünk át!
 • Megmutatok 3-3 olyan viselkedés mintát, ami téged támogat, illetve ami neked nehézséget okoz.
  Megérted majd ez alapján, amitől jól érzed magad a bőrödben, s mitől szarul.
 • Megkeressük azt is, amivel extra értéket tudsz adni a világnak.
  Mindenkinek van egy olyan érzékenysége, ami csak rá jellemző, aminek kapcsán olyat is meglát, amit mások nem. Ennek révén a személyes önbecsülésünk, a munkánk értéke és a társadalmi presztízsünk is jelentősen megnő, ha arra minimális hangsúlyt fektetünk. Ami az anyagi jólét megteremtése kapcsán nem egy elhanyagolható szempont.
 • Megkeressük azt is, mit okoz nálad az, ha harmóniába kerülsz önmagaddal.
  Miről ismerszik fel, miként élheted meg jól, s mit tehetsz azért, hogy elérd és megtartsd a harmóniát az életedben.
 • Megkeressük azt a pontot is az életedben, amivel semmi módon nem akarsz szembe nézni!
  S azt is, mit tudsz vele kezdeni.

Mindezt rendszerezett módon, figyelembe véve az állandóan változó érzelmi és mentális állapotokat is.

Jöjjön az ára

Ez szokott sokaknál a legrosszabb rész lenni. Fontos, és hasznos információkat adok, amit sok év tudatos megfigyelés révén sajátítottam el. Másrészt van egy jó képességem, amivel kívülről is képes vagyok rálátni másokra, s nem a saját ülye nézőpontom tolom rá másokra

Ezen a konzultáción megszerezhető tudás magában egyesíti a nyugati pszichológia és a keleti életszemlélet legjavát! 25 éve foglalkozom emberekkel, tényleg sok mindent láttam s tapasztaltam.

A szegénységet és a gazdaságot, a siker és a bukást, az emberi mélységeket és magasságokat. Nem filmekben, nem a kerítés külső oldaláról. Hanem a belülről, annak egy csomó, a külső szemlélő által nem látható oldalát is beleértve.

Máshol ez a rendszerezett tudás nem szerezhető meg egy konzultáció révén. Többnyire egy pszichoterápiás folyamatban vagy egy pszichológusi munka révén szoktak ezen pontok a felszínre bukkanni 10-15 alkalom alatt. Nem én mondom, hanem akik ezt a tesztet végigcsinálták velem.

Egy jobb terapeutánál egy alkalom 10 ezer forintnál kezdődik, ami összességében minimum 100-150 ezer forintba kerül. S közel sem biztos, hogy minden számodra lényeges pont a felszínre bukkan ezen időszak alatt.

De én ennyit nem kérek ezért a tudásért!

Ezt a konzultációt úgy alkottam meg, s úgy áraztam be, hogy azoknak is tudjak segíteni, akinek nincs elegendő ideje és pénze végigcsinálni egy 10-15 alkalmas terápiát, s kifizetni érte egy nagy halom pénzt!

Nem kérek el érte ezért 100.000 Forintot (bár megtehetném, mert ér annyit), de még 50.000 Forintot sem! Annak ellenére sem, hogy amit adok, az mindenkinél egyénre szabott, s egyedi megértést tartalmaz!

A konzultáció révén durván 6  tucat olyan kérdésre kapsz választ, gyakorlatias technikákkal kiegészítve, ami ténylegesen jobbá teheti az életed. Melynek ára mindössze 25.000 Ft.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, én nem szeretek mellé beszélni. Ha olvasod az oldalam vagy a könyvem, láthatod, hogy igyekszem mindent egyszerűen, érthetően s a mindennapokban is használható módon megfogalmazni.

Csak olyat írok le, csak olyat mondok, ami működik és neked is hasznos lehet. Volt elegendő kudarc és pofára esés az életemben és a környezetemben, hogy pontosan tudjam mi nem működik az életben. S volt bőséges és sokféle tanítóm ahhoz, hogy megtanulhassam és megmutassam azt, hogyan érdemes élni az életet.

Sok száz alkalommal megtapasztaltam, hogy amit mondok, az működik. Még a legnehezebb helyzetekben is képes voltam működő képes megoldást találni, megmentve életeket a romlás útjától.

Ezért is merek rá 100%-os elégedettségi garanciát vállalni! Ha a konzultáció után 2 héttel még mindig azt érzed, semmit nem jelentett neked, amit a konzultáción kaptál, minden további kérdés nélkül visszaadom a pénzed. Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Azt viszont nem ígérem, hogy amit elmondok, annak minden részletében tetszeni fog! Sőt azt sem ígérem, hogy az az út, amit fel fogok vázolni, az mindig könnyű, örömteli és lelkesítő lesz. De az önismeret útja már csak ilyen. Nem lehet valódi értékeket teremteni akkor, ha nem akarod az árát megfizetni.

Hogyan vehetsz részt ezen a konzultáción?

 • Hívj fel a 20/249-7326-os számon!
 • Telefonon megbeszéljük, hol s mikor tudunk találkozni.
  Ha nem veszem fel, akkor épp dolgozom. Vissza foglak hívni, amint végeztem, s alkalmas.
 • Találkozásunkkor nyugodtan készíthetsz jegyzeteket is, amit elvihetsz magaddal.
  Sőt javaslom is, mert rengeteg infót szoktam átadni.
 • S a konzultáció után egy életen át használhatod a megszerzett tudást.

Szóval mire vársz?

Jelentkezz a személyes konzultációra most!

Telefon: 20/249-7326
A telefonszám Whatsuppon és Viberen is hívható!


Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

 • Ki mondja mindezt?


  Matits Viktor (Maci)

  önismereti mentor,
  elengedés tanár

  A legfontosabb célom, hogy minél több embert hozzásegítsek egy könnyebb és örömtelibb élethez.

  Melyben ugyan a nehézségek és a kihívások nem szűnnek meg, de nem is tesznek minket egy érzelmi és mentális hullámvasútra.

  Mindezt egyszerűen, könnyen és realíve gyorsan.

  Teszem azt annak ellenére, hogy nem vagyok

  sem pszichológus,
  sem pszichiáter.

  Csupán egy gyakorló buddhista, aki a tudatosság útját járja több, mint 20 éve.

  Amikor meglátjuk azt, hogy hogyan tesszük az életünket nehézzé és bonyolultá, akkor vagyunk képesek azt megváltoztatni.

  De ez nem mindenkinek lehetséges!

  Éveken át bevettem azt, hogy minden megváltoztatható, csak akarni kell. Ez szép és jó, meg sokaknak hitet ad, de a valósághoz semmi küze. Pontosabban valakinek igaz, valakinek meg nem

  Akiknél a mentális és érzelmi nehézségek átvették az irányitást, s mindenben csak a nehézséget látják, s nem képesek a mindennapok szintjén jól működni, annak mindaz, amit leírok ezen az oladon túl nagy ugrás.

  Felismerhetik, hogy amit leírok, az rájuk is igaz, de mivel nem tudnak a mélyére nézni az életüknek, csak egy okká és igazolássá válik számukra arra, miért érzik magukat rosszul, s miért kell még mindig mások támogatását igénybe venniük.

  Épp ezért akik ilyen mentális állapotban vannak, azoktól mindig azt kérem, hogy keressenek egy pszichológust vagy egy pszichiátert, mert ők azok, akik nekik tudnak segíteni.

  Belső úton járás

  Aki képes a saját életéért felelősséget vállalni, s ténylegesen változtatni szeretne az életén, annak két ajánlatom van:

  Az érzelmek elengedése egy olyan előadás illetve meditáció sorozatot jelent, melyben az akadályozó és a romboló érzések elengedése révén át tudjuk élni az örömteli és felszabadító érzéseket.

  Ezen a hat felvételen több mint 200 érzelmi állapotot veszek sorra, melyekkel tudatosan dolgozva érdemben átalakulhat bárki élete.

  Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor olyan sok minden van jelen az életünkben, hogy "a fától nem látjuk az erdőt". Ilyenkor kicsit többre van szükség, mint pár érzést vagy gondolatot elengedni.

  A személyes konzultáció(ko)n abban tudok neked segíteni, hogy az összetett, sok tényezős akadályaidon is túl tudjál lépni.

  Egy apró és fontos figyelmeztetés!

  • Ha azt szeretnéd, hogy valaki simogassa a lelked, nem én vagyok a te embered.
  • Ha azt szeretnéd, hogy motíváljalak s lelkesítselek, akkor is jobb, ha mást keresel.
  • Ha viszont ahhoz kell az inspiráció és támogatás, hogy elengedd a nehézségeid, belső nyugtalanságod forrását, akkor bízvást számíthatsz rám.

  Őszintén és egyenesen mindig meg szoktam mondani azt, amit látok, s mindig meghagyom a szabad választást, hogy a meglátásaimmal azt csináljon, amit akar. Egyszerűen azért, mert tudom, hogy ahogyan én látom a világot, az nem mindenkinek befogadható.

 • A te utadon te lépdelsz:

  Az oldalon szereplő megállapítások csak az én véleményem tükrözik.

  Ezen cikkekben leírtak saját élethelyzetre való vonatkoztatása mindenkinek a maga feladata és felelőssége.

  Szükséges esetekben az itt leírtak alkalmazása nem helyettesíti az orvosi vagy pszichológusi kezelést.