Lelki egyensúly megtalálása

A belső, érzelmi egyensúlyunk megteremtése egy olyan igényünk, amiért sok esetben olyasmire is képesek és hajlandóak vagyunk, amit egyébként soha nem tennénk meg. Amihez a legtöbbször kell egy olyan érzet, hogy egy adott módszer vagy technika megadhatja azt, amire ténylegesen vágyunk.

Ezen oldal célja semmi más, mint utat mutatni ezen az úton az érzések és a görcsölések elengedése révén.

Kalandra fel!

Akkor tudod ennek az oldalnak a tartalmát jól hasznosítani, ha nem csak olvasgatod az itt található tartalmakat, hanem tevőlegesen elkezdesz vele dolgozni, egy rendszerezett módon.

Elengedve mindazt, ami igazából nem a tied, ami nem te vagy. Mindent, ami rád ragadt, amit megpróbáltál lemásolni másoktól, amit rád vetítettek, amivel megvádoltak. Minden olyan történetet és emléket, amikor nem érezted magad teljesnek, egésznek és tökéletesnek (megidézve Loise L. Hay örökbecsű mondatát).

Első lépésként arra bátorítalak, hogy ismerd meg az elengedés művészetét, aminek révén pontosan megismerheted, mitől annyira nehéz változást elérni az életünkben. S azt, hogy a Sedona módszer ezt miként képes egy teljesen egyedi s nagyon egyszerű módon feloldani.

A második lépésben kezd el az elengedés módszerét folyamatosan használni, első lépésben az érzelmi állapotokat elengedni. Ehhez folyamatosan készülnek az elengedéseket segítő hanganyagaim.

Amennyiben elakadnál személyes konzultációt is kérhetsz, melynek révén az összetett helyzetek elengedéséhez kaphatsz személyes, egyénre  szabott segítséget.

Persze csak akkor vágj ebbe bele, ha hajlandó vagy napi szinten tenni azért, hogy az örömteli és könnyed élet a jelened részévé váljon.

Amikor képes és hajlandó vagy az életed minden egyes szegletére ránézni, elindulhat egy „varázslat”, melynek forrása te magad lehetsz.

 • Átalakulhatnak a kapcsolataid minősége;
 • A munkád, s a hozzá való viszonyod;
 • Az anyagi helyzeted;
 • S az egészséged is.

Természetesen ehhez is kaphatsz segítséget, nem leszel magadra hagyva.

Mire vársz? Kezd el!

 Az élet 50 árnyalata —>


Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

 • Ki mondja mindezt?


  Matits Viktor (Maci)

  önismereti mentor,
  elengedés tanár

  A legfontosabb célom, hogy minél több embert hozzásegítsek egy könnyebb és örömtelibb élethez.

  Melyben ugyan a nehézségek és a kihívások nem szűnnek meg, de nem is tesznek minket egy érzelmi és mentális hullámvasútra.

  Mindezt egyszerűen, könnyen és realíve gyorsan.

  Teszem azt annak ellenére, hogy nem vagyok

  sem pszichológus,
  sem pszichiáter.

  Csupán egy gyakorló buddhista, aki a tudatosság útját járja több, mint 20 éve.

  Amikor meglátjuk azt, hogy hogyan tesszük az életünket nehézzé és bonyolultá, akkor vagyunk képesek azt megváltoztatni.

  De ez nem mindenkinek lehetséges!

  Éveken át bevettem azt, hogy minden megváltoztatható, csak akarni kell. Ez szép és jó, meg sokaknak hitet ad, de a valósághoz semmi küze. Pontosabban valakinek igaz, valakinek meg nem

  Akiknél a mentális és érzelmi nehézségek átvették az irányitást, s mindenben csak a nehézséget látják, s nem képesek a mindennapok szintjén jól működni, annak mindaz, amit leírok ezen az oladon túl nagy ugrás.

  Felismerhetik, hogy amit leírok, az rájuk is igaz, de mivel nem tudnak a mélyére nézni az életüknek, csak egy okká és igazolássá válik számukra arra, miért érzik magukat rosszul, s miért kell még mindig mások támogatását igénybe venniük.

  Épp ezért akik ilyen mentális állapotban vannak, azoktól mindig azt kérem, hogy keressenek egy pszichológust vagy egy pszichiátert, mert ők azok, akik nekik tudnak segíteni.

  Belső úton járás

  Aki képes a saját életéért felelősséget vállalni, s ténylegesen változtatni szeretne az életén, annak két ajánlatom van:

  Az érzelmek elengedése egy olyan előadás illetve meditáció sorozatot jelent, melyben az akadályozó és a romboló érzések elengedése révén át tudjuk élni az örömteli és felszabadító érzéseket.

  Ezen a hat felvételen több mint 200 érzelmi állapotot veszek sorra, melyekkel tudatosan dolgozva érdemben átalakulhat bárki élete.

  Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor olyan sok minden van jelen az életünkben, hogy "a fától nem látjuk az erdőt". Ilyenkor kicsit többre van szükség, mint pár érzést vagy gondolatot elengedni.

  A személyes konzultáció(ko)n abban tudok neked segíteni, hogy az összetett, sok tényezős akadályaidon is túl tudjál lépni.

  Egy apró és fontos figyelmeztetés!

  • Ha azt szeretnéd, hogy valaki simogassa a lelked, nem én vagyok a te embered.
  • Ha azt szeretnéd, hogy motíváljalak s lelkesítselek, akkor is jobb, ha mást keresel.
  • Ha viszont ahhoz kell az inspiráció és támogatás, hogy elengedd a nehézségeid, belső nyugtalanságod forrását, akkor bízvást számíthatsz rám.

  Őszintén és egyenesen mindig meg szoktam mondani azt, amit látok, s mindig meghagyom a szabad választást, hogy a meglátásaimmal azt csináljon, amit akar. Egyszerűen azért, mert tudom, hogy ahogyan én látom a világot, az nem mindenkinek befogadható.

 • A te utadon te lépdelsz:

  Az oldalon szereplő megállapítások csak az én véleményem tükrözik.

  Ezen cikkekben leírtak saját élethelyzetre való vonatkoztatása mindenkinek a maga feladata és felelőssége.

  Szükséges esetekben az itt leírtak alkalmazása nem helyettesíti az orvosi vagy pszichológusi kezelést.