Személyes konzultáció(k)

Amikor másokkal dolgozom, mindig ugyan az az 5 cél lebeg a szemem előtt.

Még akkor is, ha a konkrét lépések, és a feladatok nagyon eltérőek, személyre szabottak általában, a tényleges irány mindig ugyanaz.

1. Belső feszültségek elengedése

Ahhoz, hogy az életünket meg tudjuk változtatni, érdemes a belső állapotunkat átformálni, feszültségeinket elengedni. E nélkül minden olyan kísérlet, mely egy jobb életet megteremtését tűzi ki célul, eleve kudarcra van ítélve.

Éppen ezért az első és legfontosabb célom az elengedés konzultációk során, azt elérni, hogy a belső feszültségek elkezdjenek csökkenni.

Nem szoktam ezzel sokat vacakolni. Amikor bármikor leülsz elém, simán neked fogom szegezni a kérdést, hogy milyen érzés van benned ITT és MOST? S amíg nem tudjuk kicsit enyhíteni az éppen aktuális szorongásodat, nem fogunk tovább menni.

Ez viszont nem mindenkinek megy magától, s pont ezért vannak olyan emberek, akiknek nem tudok segíteni. Nem vagyok mindentudó, mindent megváltoztató mágus, nekem is meg vannak a korlátaim, amit mindig tudatosítani szoktam.

A konkrét nehézségek átformálása csak a belső feszültségek csökkenése után lehetséges, de sok esetben ennek egyik összetevője az, ami miatt megtalálsz.

Én legalább is ezt láttam magamnál és másoknál is.

2. Kezd el önállóan átformálni az életed!

A második cél, amit igyekszem elérni, amikor már a belső állapot elkezdett rendeződni, hogy elkezdődjön az önálló munka.

Nem vagyok a pénz ellensége, de nem vagyok az az ember sem, olyasmiért is elkéri a pénzt, amit egyébként te magad is meg tudnál csinálni. Persze amíg segítenem kell, mert még egyedül nem megy, addig nem futok el a munkától, de fontos, hogy egymagad is képes legyél tenni az életed jobbá tételéért.

Éppen ezért, aki velem dolgozik, az előbb-utóbb – a saját tempójában – elkezdi önállóan is átformálni az életét.

Ehhez a munkához sokféle egyénre szabott feladatot szoktam adni, melyek nagyon sok esetben tudtak változást hozni a velem dolgozók életében.

3. A görcsölések elengedése

A harmadik lépésben, amikor már az érzések elengedése könnyen megy, elkezdjük a belső mozgatórugóinkat is tudatosítani, s annak összetevőit megtisztítani. Ez adja az egész folyamatnak a savát-borsát.

Ennek a fő oka, hogy érzésekből több száz van, melyek olyanok, mint a délibábok: létrejönnek, változnak és elmúlnak. A minket érő külső és belső hatások folyamatos változását követve.

Miközben a mozgatórugóink, illetve a hozzájuk kapcsolódó görcsölés, erőlködés és elutasítás sokkal meghatározóbbak az életünkben. S nem mellékesen az érzéseink és gondolataink gyökei is a görcsöléseink között keresendők.

4. A pszichológiai elakadások elengedése

Az első három lépés jelenti az elengedés Sedona módszerének alapját. Ha az rendben van, akkor lehet igazából a teljes életünk összes többi elemének az átalakításához nekiállni.

Ha ennek a pontos részletei érdekelnek, mert egy komoly önfejlesztő, az élet összes aspektusát érintő munkára vállalkozol, akkor az elengedés programom részletes leírásánál mindent megtalálsz.

Sok esetben ezen munka elemeinek egy része már az elején is terítékre kerülnek, s enyhülhetnek is a velők kapcsolatos nehézségek, de a gyökerük alapos feltérképezése csak az első 3 lépés után lehetséges.

5. Minőségi élet megteremtése

Az ötödik lépés az, amit mindenki szeretne, ha mer nagyot álmodni:

 • Bőség és jólét;
 • Minőségi kapcsolatok;
 • Egészség.

Egy gond van. Ahhoz, hogy ezzel ténylegesen dolgozni lehessen, ahhoz az első 4 lépéssel is foglalkozni kell. Mert különben az egész csak egy hatalmas légvárrá fog válni.

Persze gyakran előfordul, hogy míg az alapokkal dolgozunk, az életed elkezd változni, gyakran nem is kicsit, de a változás útja mindenkinél egyedi, s nem lehet azt mondani, ha az alapokat rendbe teszed, akkor azzal minden a helyére fog kerülni automatikusan.

Megelégedettségi garancia

Nekem tényleg fontos az, hogy akivel együtt dolgozom, annak megváltozhasson az élete. Ezért soha nem vagyok hajlandó belemenni abba, hogy megfelelő alapok nélkül próbáljunk meg elérhetetlen dolgokért küzdeni

S pont ezért is vállalok megelégedettségi garanciát a munkámra!

Kérdés nélküli garancia.

Ha azt érzed egy találkozó után, hogy az nem adott neked semmit, akkor minden további kérdés nélkül visszaadom a pénzed.

Mikor érdemes megkeresned?

Rengeteg olyan élethelyzet, történet és elakadás lehetséges, amikor nem feltétlen találjuk meg a következő lépéshez a megfelelő eszközt vagy instrukciót egy blogcikkben vagy egy youtube videóban.

Ilyenkor érdemes személyesen felkeresni egy tapasztalt segítőt, aki a saját történetének s elakadásainak korlátain túllépve képes rálátni az aktuális helyzetünkre.

Ilyen helyzet lehet például akkor:

 • Ha elakadtál az mini tanfolyamsorán. Nem szeretném, ha az a benyomásod alakulna ki, hogy az elengedés technikája egy marhaság.
  Van az elengedésnek több tucat akadálya, amibe nagyon könnyen belebotolhatsz. Én is gyakran járok így, s pont ezért van róla egy hosssszúúúúú listám…
 • Ha van egy olyan történeted, amin hosszabb ideje nem tudsz változtatni, akkor is érdemes megkeresned.
  Ezen makacs elakadások többnyire azért alakulnak ki, mert rengeteg érzés kapcsolódik hozzájuk, vagy túl sok kudarc és fájdalom.
 • Ha el szeretnéd engedni a nehézségeidet, s szeretnél ezzel szisztematikusan és gyorsan haladni. Van közel 50 feladatlapom, melyből bárkinek meg tudom mondani, melyekkel érdemes dolgoznia.

Az egyéni konzultációim végén mindig át szoktam küldeni az előre elkészített feladatlapot, amivel érdemes dolgoznia. Mert a találkozó után nagyon fontosnak tartom az egyéni (önálló) munkát.

Veszteni valód igazából nincs, mert élhetsz a kérdés nélküli pénz visszaadás lehetőségével, ha nem tudok segíteni.

S jelenlegi korona vírus járvány sem lehet akadály. Az internet korában már létezik a skype, mint egy nagyszerű eszköz a közvetlen kapcsolatok kialakítására.

A következő lépés a te kezedben van.

Jelentkezz személyes konzultációra!

A személyes konzultáció ára 15.000 forint

Azért, hogy minél többen meg tudják ismerni azt a módszert, amivel dolgozom, az első konzultáció árából mindenki kap 5000, azaz ötezer forint kipróbálási kedvezményt. Pontosan azért, hogy bárki meg tudja tapasztalni az elengedés örömét.

Másrészt a rendszeresen visszajáróknak is szoktam adni kedvezményt, aminek a feltételeiről az első alkalommal szoktam mesélni.

Hívj fel a 20/2497326-os számon,
s tégy egy lépést az örömteli életet felé!

 


Ki mondja mindezt?

Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

 • Az önismeret és az elengedés útján te lépdelsz!

  Az oldalon szereplő megállapítások csak az én véleményem tükrözik.

  Az oldalon szereplő írások saját élethelyzetre való alkalmazása mindenkinek a maga feladata és felelőssége.

  Szükséges esetekben az itt leírtak alkalmazása nem helyettesíti az orvosi vagy pszichológusi kezelést.