A szeretet telepítése

A szeretni nem annyira egyszerű, mint az sokan állítják. Ennek bemutatását most mókás formában tenném meg, egy, az interneten talált elképzelt beszélgetés által.

A szeretet kapcsán annyi elképzelésünk, elvárásunk és kellemetlen tapasztalatunk van, ami miatt érzelmeink garmadája jön elő már csak a téma hallatán.

Megannyi helyzetet élhettünk át, melyben elméletileg a szeretetről szólt, de a helyzet ennél sokkal bonyolultabb volt, mert átszőtte rengeteg olyan tényező, melynek köze nem volt a szeretethez…

Szeretet segít jobban élni

Ügyfélszolgálat: Tessék, miben segíthetek?

Felhasználó: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, telepíteni fogom a SZERETET-et. Azt mondják róla, érdemben egyszerűsíti az Élet nevű operációs rendszer működését. Végig vezetne kérem a folyamaton?

Ügyfélszolgálat: Ezer ÖRÖM-mel. Készen áll az telepítésre?

Felhasználó: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem készen állok. Mit kell először tennem?

Ahhoz, hogy tudatosan alakítsd az életed:

Napi inspiráció az önismeret
és az önfejlesztés útján

https://Érzelmiszabadság.hu

A szeretet akadályai

Ügyfélszolgálat: Első lépésként meg kell keresnie a telepítés helyét, a Szívét. Megtalálta a Szívét?

Felhasználó: Igen, egy csomó más program fut jelenleg. Lehet telepíteni a SZERETET-et, miközben ezek futnak?

Ügyfélszolgálat: Attól függ. Milyen más programok futnak?

Felhasználó: Lássuk csak, fut a:

Ezeket látom én, de van pár más rendszerprogram is, amit nem ír ki.

Ügyfélszolgálat: Ezen programok zömmel nem okoznak problémát a telepítés és a futtatás során. A SZERETET fokozatosan törölni fogja a MÚLTBÉLI SÉRELMEK HORDOZÁSÁT a rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de ennek a viselkedésnek az emléke már nem zavarja az Élet nevű operációs rendszer működését.

A SZERETET felül fogja írni az ALACSONY ÖNÉRTÉKELÉS-t is, miután a MÚLT SÉRELMEINEK HORDOZÁSA leállt. Átalakul EGÉSZSÉGES ÖNÉRTÉKELÉSSÉ, amiben a hibáknak is meg lesz a maga helye és szerepe.

modern jézus szobor

Jézus valójában egy barát, s nem egy mogorva vénember, tele elvárással.

A szeretetet megölő vírus

Felhasználó: És mi a helyzet a HARAG-gal, a NEHEZTELÉS-sel és a BŰNTUDAT-tal?

Kapcsolódó írásom:  Isten szeretetének megélése

Ügyfélszolgálat: A HARAG-ot, a NEHEZTELÉS-t és a BŰNTUDAT-ot teljesen ki kell kapcsolni, mert az a szeretet működését értelmetlenné teszi. A HARAG és a NEHEZTELÉS a SZERETET minden megnyilvánulását ártó és fájdalmas cselekedetté formálja anélkül, hogy a SZERETET nevű program ezt értelmezni tudná.

A BŰNTUDAT pedig egy alapvető rendszerhiba, amitől kívülről irányíthatóvá válik az ÉLET nevű operációs rendszer. Ki tudja kapcsolni ezeket?

Felhasználó: Nem tudom kikapcsolni a HARAG-ot, a NEHEZTELÉS-t és a BŰNTUDAT-ot. Azt írja, hogy ehhez nincs meg a jogosultságom. Most mit tegyek?

A harag és neheztelés vírusirtója

Ügyfélszolgálat: Ez azért van, mert az ÉLET nevű operációs rendszer úgy érzékeli, hogy HARAG, a NEHEZTELÉS és a BŰNTUDAT a saját része. Ezek szerint az ÉLET összetevői felülíródtak. Kénytelenek leszünk menet közben helyreállítani a fájlok eredeti tartalmát, hiszen az ÉLET futását nem lehet újrakezdeni.

A SZERETET telepítése előtt ehhez el kell indítani a MEGBÉKÉLÉS és az ÖRÖM nevű programokat. Ezeket addig kell futtatni, amíg a HARAG, a NEHEZTELÉS és a BŰNTUDAT teljesen ki nem törlődik a rendszerből.

Ez akár hetekig vagy hónapokig is eltarthat, mert sok olyan emlékünk van, mely nem tudatosul bennünk. S amíg a NEHEZTELÉS minden formáját el nem engedtünk, addig a rendszerben újra eluralkodhat a HARAG, ami a SZERETET működését tönkre teheti.

Gordon Ramsey munka közben

Gordon Ramsey munkája során egy kész poklot hoz létre a benne tomboló haraggal.

Felhasználó: Rendben, kész! A SZERETET automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

Ügyfélszolgálat: Igen, ez annak jele, hogy a MEGBÉKÉLÉS sikeresen elkezdett működni a rendszerben, s az ÖRÖM is képes innentől a memóriába betöltődni.

A SZERETET-nek sok olyan kiegészítője van, mely egyénenként eltérő működést tesz szükségessé. El kell kezdenie kapcsolódni mások Szívéhez, hogy hozzáférjen a kiegészítő fájlokhoz.

A szeretet félreértése

Felhasználó: Hoppá! Kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: „Hiba – A program nem fut külső egységeken.” Most mit tegyek?

Ügyfélszolgálat: Ez nagyon gyakori hibaüzenet mostanában. A SZERETET program alapvetően belső futásra lett tervezve, nem tud mit kezdeni a külső világ állandóan változó tényezőivel. Annak a jeleit nem tudja értelmezni, mert az ember belső, alapvetően állandó lényével kapcsolatos.

Kapcsolódó írásom:  Ítélkezés és megbékélés

Azért, hogy a program zavarmentesen tudjon működni, önnek először saját magát kell SZERET-nie, mielőtt másokat SZERET-hetne.

szerelmesek a szénában

A szeretet egy cselekvéssor, nem érzés és nem érzelem…

Felhasználó: Tehát most mit tegyek? Nem igazán tudom azt, hogyan használjam ezt a programot magamra. Azt hittem, a SZERETET az, mely másokhoz köt.

Ügyfélszolgálat: Küldök önnek egy programcsomagot, amiben van pár hasznos segédprogram a SZERETET működtetéséhez:

Ezen programok egy új fülön fognak megjelenni, amit ÖNELFOGADÁS-nak hívnak.

Felhasználó: Rendben, megkaptam.

Ügyfélszolgálat: Most másolja őket az „Én Szívem” könyvtárba, és indítsa el őket. A rendszer felül fog írni vagy le fog állítani minden zavaró programot, mely az ÉLET nevű operációs rendszer működését akadályozza.

Ezen kívül törölnie kell az összes könyvtárból a Terjengős Önkritika nevű adatfájlokat. Ezek tartalmazzák azon adatokat, ami alapján az adott könyvtár összes programja egy az egyben inaktívvá tehető. És ürítse ki a Kukát is, mert ezek a fájlok ösztönösen megtalálják az eredeti helyüket, és újra hatni kezdenek.

Ezt csinálja javarészt a MEGBÉKÉLÉS program, és az ÖNSZERETET csomag is, de érdemes ezt külön is lefuttatni, mert ezek nehezen akarnak a rendszerből kiürülni.

A szeretet az, mely másokhoz köt

Felhasználó: Megcsináltam. Hé! A Szívem új programmokkal telik meg.

 • MOSOLY jelent meg a képernyőmön és
 • A BÉKE meg az ELÉGEDETTSÉG bemásolja magát minden felé a Szívembe és az ÉLET-embe.
 • S az ÖRÖM elkezdett más emberekkel kapcsolatokat létrehozni.

Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?

Ügyfélszolgálat: Sok esetben igen. Ezek azok a kiegészítők, amit mások révén tudunk igazából jól működtetni. De ez egyénfüggő, hogy mikor töltődik le. Általában eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben.

Kapcsolódó írásom:  Az életközepi válság okai és következményei

A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív működését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés?

Felhasználó: Igen, csak szokatlan.

Egy gyerek képes sok olyasmire, amire mi talán nem is mernénk gondolni…

Ügyfélszolgálat: Ebből azt a következtetést vonom le, hogy a SZERETET telepítése sikerült és rendesen fut. Kell idő, míg a ÖNELFOGADÁS minden HARAG és NEHEZTELÉS folyamatot kikapcsol és töröl, de ez már csak idő kérdése.

Egyébként az ÖNELFOGADÁS biztosítja azt is, hogy a bűntudat révén ne válhasson az ÉLET nevű operációs rendszere külső befolyás hatása alá.

A szeretet valódi értéke

Felhasználó: Akkor készen vagyunk?

Ügyfélszolgálat: Még egy dolog mielőtt letennénk. A SZERETET Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle segédcsomagjait mindenkinek, akivel csak kapcsolatba kerül.

Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatják viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatok juthatnak el. Mert van egy Önismeret nevű része a szeretetnek, mely révén folyamatosan megújul és változik a program, alakulva a külső körülményekhez.

Felhasználó: Köszönöm. Nagyon HÁLÁ-s vagyok

Ügyfélszolgálat: Szívesen. A HÁLA megjelenése nekem azt mutatja, hogy a BŰNTUDAT program kezd eltűnni a rendszeréből.

És ez jó. 🙂

Személyes konzultáció —>

Mutasd meg ezt az írást az ismerőseidnek is!
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • Ki mondja mindezt?


  Matits Viktor (Maci)

  önismereti mentor,
  elengedés tanár

  A legfontosabb célom, hogy minél több embert hozzásegítsek egy könnyebb és örömtelibb élethez.

  Melyben ugyan a nehézségek és a kihívások nem szűnnek meg, de nem is tesznek minket egy érzelmi és mentális hullámvasútra.

  Mindezt egyszerűen, könnyen és realíve gyorsan.

  Teszem azt annak ellenére, hogy nem vagyok

  sem pszichológus,
  sem pszichiáter.

  Csupán egy gyakorló buddhista, aki a tudatosság útját járja több, mint 20 éve.

  Amikor meglátjuk azt, hogy hogyan tesszük az életünket nehézzé és bonyolultá, akkor vagyunk képesek azt megváltoztatni.

  De ez nem mindenkinek lehetséges!

  Éveken át bevettem azt, hogy minden megváltoztatható, csak akarni kell. Ez szép és jó, meg sokaknak hitet ad, de a valósághoz semmi küze. Pontosabban valakinek igaz, valakinek meg nem

  Akiknél a mentális és érzelmi nehézségek átvették az irányitást, s mindenben csak a nehézséget látják, s nem képesek a mindennapok szintjén jól működni, annak mindaz, amit leírok ezen az oladon túl nagy ugrás.

  Felismerhetik, hogy amit leírok, az rájuk is igaz, de mivel nem tudnak a mélyére nézni az életüknek, csak egy okká és igazolássá válik számukra arra, miért érzik magukat rosszul, s miért kell még mindig mások támogatását igénybe venniük.

  Épp ezért akik ilyen mentális állapotban vannak, azoktól mindig azt kérem, hogy keressenek egy pszichológust vagy egy pszichiátert, mert ők azok, akik nekik tudnak segíteni.

  Belső úton járás

  Aki képes a saját életéért felelősséget vállalni, s ténylegesen változtatni szeretne az életén, annak két ajánlatom van:

  Az érzelmek elengedése egy olyan előadás illetve meditáció sorozatot jelent, melyben az akadályozó és a romboló érzések elengedése révén át tudjuk élni az örömteli és felszabadító érzéseket.

  Ezen a hat felvételen több mint 200 érzelmi állapotot veszek sorra, melyekkel tudatosan dolgozva érdemben átalakulhat bárki élete.

  Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor olyan sok minden van jelen az életünkben, hogy "a fától nem látjuk az erdőt". Ilyenkor kicsit többre van szükség, mint pár érzést vagy gondolatot elengedni.

  A személyes konzultáció(ko)n abban tudok neked segíteni, hogy az összetett, sok tényezős akadályaidon is túl tudjál lépni.

  Egy apró és fontos figyelmeztetés!

  • Ha azt szeretnéd, hogy valaki simogassa a lelked, nem én vagyok a te embered.
  • Ha azt szeretnéd, hogy motíváljalak s lelkesítselek, akkor is jobb, ha mást keresel.
  • Ha viszont ahhoz kell az inspiráció és támogatás, hogy elengedd a nehézségeid, belső nyugtalanságod forrását, akkor bízvást számíthatsz rám.

  Őszintén és egyenesen mindig meg szoktam mondani azt, amit látok, s mindig meghagyom a szabad választást, hogy a meglátásaimmal azt csináljon, amit akar. Egyszerűen azért, mert tudom, hogy ahogyan én látom a világot, az nem mindenkinek befogadható.

 • A te utadon te lépdelsz:

  Az oldalon szereplő megállapítások csak az én véleményem tükrözik.

  Ezen cikkekben leírtak saját élethelyzetre való vonatkoztatása mindenkinek a maga feladata és felelőssége.

  Szükséges esetekben az itt leírtak alkalmazása nem helyettesíti az orvosi vagy pszichológusi kezelést.